reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek.....ale masz cudo brzusio !!! Jaki maleńki i zgrabniuteńki !!! CUDO !!!
I to już 6 miesiąc ....WOW !!! Ale ten czas zapienicza !!!

Córusia śliczna...profil iście dziewczęcy !!!

Kurczak
...kopnę Cię w doopę...czego się nie odzywasz !!??
Dobrze że u Was wszystko OK. lepiej zmienić plany dla tych kilku kropek niż leżeć później w szpitalu z "przeziębioną ospą"
BUZIAKI DLA WAS !!!

Carla
co u Ciebie ? Wyszliście już do domciu !!??

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki!

Taka objedzona jestem, że się ruszać nie mogę… OMG!!!

Dorcia a to się przyplątała wizyta w szpitalu na święta buuuuu!!! Mam nadzieję, że już jest ok ;] A kiedy idziesz na pierwsze usg?

Kurczak o masz!!! Następna dotknięta choróbskiem w święta :( Mam nadzieję, że szybko wyjdziecie na prostą ;]

Carla jak tam Tomeczek?

Aniołek śliczny brzusio !!! Cieszę się, że szyjka już ok ;] No i piękny prezent świąteczny dla Julki ;]

Muffi już się bałam że Was wywiało ....gdzie reszta !!! Wizytę mam 15 stycznia
A Ty kiedy masz termin @ ?

Baby już po świetach...wracać mi tu !!!

Hej Kobietki;-)
Ja dziś poszalałam na zakupach. Większe staniki trza było zakupić no i balsamik bo ostatnio skóra mnie swędzi - w okresie jesień-zima to u mnie norma, ale teraz z racji ciąży to i tak czas zacząć dbać o ciałko bardziej niż normalnie;-)
Ja objedzona nie jestem - u mnie brak apetytu. Jedyne co bym mogła jeść i jeść to owocki:tak:
A tutaj ja 16tc
page.jpg

KURCZAK o to córcia się załapała na kropki:-p Martynka jak miała 2 latka miała ospę, tak więc mamy to z głowy;-) Oby Twoja łagodnie to przechodziła.
ANIOŁEK fajny brzusio:tak: Mała też urocza, fajnie jak się wie gdzie co jest bo mój mąż jak ogląda takie fotki to ma z tym problemy:-) Bardzo dobre wiadomości odnośnie szyjki, oby tak dalej:tak:
DORCIA no to obie odliczamy do usg styczniowego. Ja jeszcze muszę przedrynkać do gin, ale raczej ok 13.01 będę miała usg:tak: Bo to zaraz po wolnym ginki mam mieć a ona ma do 12ego urlop;-)

Załączniki

• page.jpg
    page.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 54
Aniołek piękne fotencje :*

Dorcia Ty wiesz, że możesz mi zasadzić tego koopa, przyjmę to na klatę :D a raczej na doopkę ! Co do ospy dlatego się nie wyrywamy nigdzie, każdy do nas zjeżdża, owszem korci jest ochota, ale to że mogłabym to przeziębić, wole się pomęczyć. Zdrowie najważniejsze.
Odliczam czas do Twojej wizyty.

Vegas na szczęście na razie baaaaaardzo łagodnie to przechodzi i też foteczki piękne! Fajnie Wam, że macie już ospę za sobą.

Muffi faktycznie na forum to jakiś świąteczny szpital się zrobił, ale dobrze, że u każdego coraz lepiej. Możesz jeszcze patrzeć na świąteczne żarełko, ja na szczęście nie muszę, bo wszystko wyjedzone, znów trza na nowo robić :)

Carla co u Was?

Ja wczoraj zrobiłam jak zapowiedziałam, nie pościeliłam wyrka i nie przebierałam się z piżamki, dziś już muszę, ale jeszcze chwilę poleżę :D

Dziewczynki świeże wieści od Carli
Tomcio ma się dobrze....osłuchowo czysto...troszkę pokaszluje !
Za chwilkę będzie wizyta więc dowiedzą się kiedy wyjdą do domciu !
ZDRÓWECZKA DLA WAS KOCHANA !!! UCAŁUJ TOMKA !!!

Muffi
to trzymam kciuki ...Ty wiesz za co &&&&&&&&&&&&&&&&&

Kurczak
nastawiaj doopencję... KOP !!!....u mnie wczoraj też był "piżama party day"

Vegas ja też nie mam ochoty nic jeść...mogłabym cały dzień nie jeść i nie będę głodna ...SZOK
Ale pewnie niebawem zaczną się mdłości i wilczy apetyt ??? 16 tydzień WOW ...ale ten czas leci....szok !!!

DORCIA no nie wiadomo czy wilczy apetyt będziesz miała na pewno. Ja go nie mam w ogóle. Trochę mnie to zaczyna martwić, w końcu dzidzia też coś musi jeść a ja najchętniej nic bym nie jadła. No ale owoce chociaż pochłaniam no i wiadomo - śniadanie podstawa, więc chcę czy nie - zjeść trzeba. Dopóki nie zjem to mdli:-p Ale też śniadania zawsze pilnuję by mieć energię na cały dzień;-)

CARLA dobrze, że już z Tomciem lepiej.

tu macie świąteczny mix z córą;-)

Ostatnia edycja:
Dorcia - nie martw się, ja do 14 tygodnia też miałam marny apetyt, a o dzidziusia się nie martw, jest na tyle malutki, że wystarczą mu Twoje do tej pory zgromadzone zapasy :) a apetyt wróci lada dzień, Dobrze, że z Tomkiem od Carli coraz lepiej, może ich wypiszą w końcu do domku.

Vegas - super mix fotek :) widać, że córcia szczęśliwa :) fajny masz już brzusio :)

Muffi - od tego są swięta, żeby pojeść smakołyków :) ja się jakoś specjalnie nie objadałam :)

A ja jeszcze w piżamie :) jakoś tak mocy mi dzisiaj brakuje :) ale zaraz wstaje i się ogarniam, jakiś obiadek, pranie pościagać a po południu zmykamy do znajomych omówić kwestie z sylwestrem :)

Miłego popołudnia.

reklama
Dorcia koop dotarł, aż się zebrałam z wyrka i ogarnęłam, najwyższy czas, bo goście mają być na 15 ;)

Aniołek może Dorcia by Cię też ruszyła ;))

Dobrze, że u Carli lepiej.

Dziewuszki to do poniedziałku :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry