reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Drogie Panie:)

Dzisiaj rozpoczynami 28 tc czyli wchodzimy w trzeci trymestr. Do porodu zostało 90 dni;)
Gdybym powiedziała że czuję się wyśmienicie to nieco minęłabym się z prawdą...Jest mi coraz ciężej, brzuszek już osiągnął imponujący rozmiar;) Ale poza tym nie mogę narzekać:)
Przepraszam za moją niebecność. Miałam pewne trudności ale Amelia pomogła mi poradzić sobie z nimi. Dziękuję Kochana:)

ianka gratuluję!! Wspaniale że się udało:) Oby szybko udało Ci się zrobić to usg...dla Twojego spokoju;)
Dorcia super fura! Gratuluję udanego zakupu. Oby pojazd dobrze się sprawował:)
Aniołek świetną kurtkę trafiłaś i to w super cenie. Też ostatnio byliśmy w Martesie ale kupiliśmy tylko czapkę dla Franusia. Super sprawa bo za firmówkę daliśmy 10 zł. Też rozglądałam się za kurtką ale wstrzymam się do przyszłego roku. Teraz już w niewielu rzeczach się dopinam;P Warto się też przejechać do salonu firmowego Hi-tec. Jest niedaleko Makro.

Firma męża sponsoruje swoim pracownikom karnety na siłownie, jakieś 350 zł rocznie. Ale z racji że wielu pracowników pracuje na zmiany to niemogą z tego korzystać to wymyślili dla nich bony do sklepu sportowego za... UWAGA! 150zł. Przy czym wybrali taki sklep wktórym za tą kwotę można kupić najwyżej czapkę i skarpetki. Normalnie robią sobie z ludzi jaja:/

Aha zapomniałabym...Idą święta więc rozpoczęłam mini produkcję bombek. Najnowsza wygląda tak...
Zobacz załącznik 594053Zobacz załącznik 594054
Inne (zeszłoroczne) można zobaczyć na moim profilu na facebooku. Może któraś z Was się skusi...;)

reklama
Tesiak ...może wrzucisz jakąś fotkę brzusia na grupę ??? Cieszę się że trudności o których piszesz już Ci głowy nie zaprzątają. Amelia dobra dusza powiadasz...wiedziałam że z Ciebie Amelia fajna babka jest !!! Jak Franuś przygotowany na przyjęcie rodzeństwa ? Nadal nie chcecie znać płci ?

Życzę Wam kobitki miłego weekendziku...my dzisiaj idziemy do znajomych opić nasze samochody ( koleżanka kupiła WW BORA ) :-p
Jutro też mamy zaplanowane odwiedziny u znajomych...ale będę kukać do Was w każdej wolnej chwili !

P.S. Byliśmy u blacharza...zaprawienie rys koszt 150-200 zł...trzeba zaprawić trzy ryski...reszta da się zapolerować !!! UFF!!!

No właśnie Tesiak - wrzuć zdjęcie brzusia :) dobrze, że już uporałaś się z tymczasowymi problemami :) A bombki super :)
Dorcia - nowy samochód trzeba koniecznie oblać, zeby się nie psuł :)

Ja właśnie pomalowałam pazurki, porządki zrobione, nie ukrywam chyba za dużo się przeforsowałam, bo brzusio zaczął pobolewać, ale do konca dnia siedze dupcią na kanapie :) zwłaszcza, że dzisiaj imprezka u mojej mamy - 50 lat skończyła :)
więc zza stołu nie wychodze :)
pozdrawiam i miłego popołudnia.

Dorcia już jakiś tydzień zabieram się za zrobienie brzuszkowi nowych fotek. Wrzucę na pewno;)
Na tyle na ile można przygotować teoretycznie dwulatka to myślę że jest ok. A jak wyjdzie w praktyce to zobaczymy. Wczoraj był u Frania ponad półroczny kuzyn i tak nie bardzo podobało mu się dzielenie jego ulubionymi zabawkami. Ale awantury nie było;)
Tak, nadal płeć naszego Bąbelka jest niewiadomą. I tak pozostanie do czasu aż postanowi się ewakuować;)
No niestety auto to skarbonka bez dna. I jak to ładnie mówią "Jak nie urok to przemarsz wojsk". My pozwoliliśmy sobie na zakup Japońskiego auta do którego części kosztują nie mało. Teraz mamy na tapecie łożyska w tylnych kołach. A ten typ tak ma że wymienia się je z całymi piastami. Jedna taka kosztuje 380zł. Pozostaje się tylko cieszyć że mąż potrafi sam zrobić pewne rzeczy i już nie musimy płacić mechanikowi. Ale niestety na wiosnę będziemy musieli dać zarobić blacharzowi:/
Ale za to fura później odwdzięcza się przyjemną jazdą:)
Miłego weekendu i udanej posadówki ze znajomymi:)

Aniołek miło że bombki się podobają:) Odpoczywaj kochana...Aż zazdroszczę Ci wszystkich tych pyszności które pewnie zaserwuje Twoja mama;)

Dorcia-zaprawienie tych 3 rys bedzie kosztowac 150-200 zł?dobrze,ze tylko tyle..ja tez ostatnio mialam przeboje z autem.Musialam wymienic wachacze czy cos takiego za 600 zł..bolało ..
Aniołek-a moja mama wczoraj miala imprezke urodzinową :D tak sie najadłam ,że się ledwo wyturlałam zza stołu ;P Wszytskiego najlepszego dla Twojej Mamy!
Vinga-jakie kolory farby kupujesz?trzymam kciuki za szybki remont bo wiem jakie to meczac potrafi byc:/
dziewczyny nam mieszka sie świetnie! :) jestem baaardzo zadowolona i miałyscie racje,warto było się przemczyc z tym wszystkim zeby wkoncu wylądować na swoim :)
Milej soboty wszytskim!:*

Babeczki, zmotywowałyście mnie;) Wrzucam fotkę...
DSC05071.jpg

Załączniki

• DSC05071.jpg
    DSC05071.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 42
Aniołek Tesiak piękne brzuszki ;)

Dorcia a to pech z tym autem ;/

Samosia zazdroszczę mieszkanka na swoim ;]

Tesiak podaj termin porodu to wrzucę Cię na naszą listę ciężarówek ;]

Jestem....pobalowałam i jestem już z wami...mój przeholował z % i już chciał wracać...teraz tańczy...przed chwilką śpiewał ....hehehe

Tesiak Aniołek
ależ macie cudne brzusie....pozazdrościć !!! Piękne mieszkanka !!!

Aniołek Samosia STO LATEK dla Mamusiek !!!

Samosia
tak na szczęście tylko tyle...zobaczymy jak to będzie wyglądać ??? Mieliśmy jeszcze do wyboru malowanie całych drzwi , przód i tył za 600 zł...ale wybraliśmy to zaprawienie. Ryski są maleńkie...2-3 cm długości ...ale są !
Ale super mieszkać samemu...naprawdę czasami mam dość mieszkania z rodzicami...ale niestety brak funduszy na mieszkanie czy budowę.Ale nie narzekam...mogłam mieć gorzej

Zmykam do łóżeczka...kręci mi się w głowie choć nic nie piłam !!!

SPOKOJNEJ NOCKI !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia - To jak to, pojechałaś oblewać samochód i nic nie piłaś :) hehe... Pewnie byłaś kierowcą :) u mnie to standard od 6 lat...
A My własnie wstaliśmy, za oknem szron na trawie... pijemy ciepłą kawke i zapowiada się leniwa niedziela :)
Jutro jak się będe w miarę dobrze czuła wybywam z mamą na ciuszki dla małej :) wczoraj też dostałyśmy od babci małą reklamóweczke :) z tygodnia na tydzień ciuszków przybywa :) hehe... ale to fajnie, po nowym roku zajmę się większymi zakupami (mebelki, wózek, pościele, kocyki, przybory, kosmetyki itp :)
Miłej niedzieli.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry