reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I ja na przełomie marzec/kwiecień zaczynam z mężem starania o nasze pierwsze dziecko:) a o dzidziusiu myślimy już tak od pół roku - ale byślę że rok 2014 będzie dobry na narodziny naszego maluszka:)

reklama
Hej w koncu wątek dla mnie bo w tym czasie zaczniemy starania :po o drugiego dzidziusia : ) pierwszy jest synek i fajnie by było mieć teraz córeczkę. W sumie okres mi sie spóźnia :rolleyes: więc może ...

Również jeszcze karmie na szczęście już tylko wieczorami i w nocy w dzień córcia ma inne posiłki:-)jakoś ciężko byłoby mi tak po prostu przerwać tym bardziej że się nawalczyłam o polubienie karmienia itp:zawstydzona/y:no i oczywiście dalej czekam na ten okres nieszczęsny:-pa puki go nie będzie ze starań nici hehe:confused:a wolałabym żeby mi się w miarę uregulował żeby szybko i w planowanym czasie zajść:-):-D

hejka dziewczyny!
Widzę, że mamy już kilka mamuś i kilka przyszłych mam:-). Obyśmy zaciążyły ja najszybciej i bezproblemowo!
Do mam karmiących- mleko z piersi to najlepsze dla maluszka co może być:tak:.

Ja raczej nie bede karmic piersia. Boje sie, nie chce a I kiedys z sutkami problem mialam

widzę,że póki co wszytskie planujemy zacząc starania od kwietnia :) ahh ta wiosna ;)
AniołekBB my też już sporo czasu myślimy z mężem o bobasku ale tak jak u Was,2014 będzie dla nas idealny na jego narodziny.
Mam nadzieję kochane,że w przyszłym roku będziemy sobie mogły już pogadać o urokach ciąży :-)

Krowkabordo puchna miss sutki czasem I boli , samo przechodzi. Mam tak po pierwszej ciazy.Lekarz mowil ze mogepprubowac karmic ale odradza. Zreszta mam wklesle sutki

Cześć :)my również w marcu zaczynamy starania o rodzeństwo dla córeczki.Też się boje karmić , mam nadzieję, że za drugim razem łatwiej pójdzie.

reklama
Amelia- nie bój się :-) Szwagierka przy pierwszym synu wręcz wyła z bólu, brodawki krwawiły. A drugi synio od samego początku ssał pięknie i bezproblemowo:tak:. Ja niestety karmiłam tylko 3 miesiące, okazało się że syn ma nietolerancję laktozy. Jeśli mi się uda zaciążyć i urodzić dziecko to chciałbym co najmniej te zalecane 6 miesięcy karmić. To jest niesamowita więź między matką a dzieckiem:tak:
Pam- zawsze możesz spróbować. Na piersi poleca się nakładki sylikonowe, które ułatwiają karmienie nie tylko przy wklęsłych brodawkach ale też przy bolących przy karmieniu:blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry