Powiedział że z jednym jajowodem można zajść w ciążę i będziemy dalej nad tym pracować.. Muszę teraz czekać na miesiączkę i potem jechać do niego sprawdzić owulacje i będziemy myśleć co dalej..Co powiedział dokładnie lekarz ?jakie macie szanse ?
reklama
Jakoś tak dziwnie napisane.. Sama za bardzo tego nie rozumiem..Ty masz to jakos "prosto" napisane a ja mam jakos tak inaczej[emoji23]
Mnie tam zastanawia zdanie ""ujscie brzyszne lewego jajowodu nie wykazuje cech sactosalpinx ale wyplyw z niego maly lub wcale"
No i nie wiem czy z tym jajowodem wszystko ok?
Ta cecha sactosalpinx oznacza niedroznosc, nie wykazuje tej cechy, czyli drozny. Ale co jest z tym wyplywem? Kurde nie wiem Zobacz załącznik 1014897
Wg mnie lewy jajowod mniej drozny od prawego i wieksza szansa na zajście z prawego.Ty masz to jakos "prosto" napisane a ja mam jakos tak inaczej[emoji23]
Mnie tam zastanawia zdanie ""ujscie brzyszne lewego jajowodu nie wykazuje cech sactosalpinx ale wyplyw z niego maly lub wcale"
No i nie wiem czy z tym jajowodem wszystko ok?
Ta cecha sactosalpinx oznacza niedroznosc, nie wykazuje tej cechy, czyli drozny. Ale co jest z tym wyplywem? Kurde nie wiem Zobacz załącznik 1014897
U
użytkownik 188556
Gość
A mi gin mowil ze oba drozne, nie mowil ze jeden mniej drozny[emoji19]
Wg mnie lewy jajowod mniej drozny od prawego i wieksza szansa na zajście z prawego.
Będzie dobrze musiałabyś wziąść ten wypis i poprosić lekarza żeby Ci to jakoś jaśniej wytłumaczyłA mi gin mowil ze oba drozne, nie mowil ze jeden mniej drozny[emoji19]
U
użytkownik 188556
Gość
17stego mam wizyte u dwóch roznych ginekologow. Bede ich testować, i zobaczymy ktora z tych babeczek mi zaproponuje cos konkretnego[emoji41]
Bo ja chciałabym tylko clo+monitoring+ zastrzyk na razie. Wiec to chyba kazdy gin moze dac. Juz raz mialam clo, ale bez monitoringu. Teraz chce spróbować z obserwacją jajek i zastrzykiem[emoji41]
A noz moze to pomoze.
No i pokaze ten wynik hsg.
Bo ja chciałabym tylko clo+monitoring+ zastrzyk na razie. Wiec to chyba kazdy gin moze dac. Juz raz mialam clo, ale bez monitoringu. Teraz chce spróbować z obserwacją jajek i zastrzykiem[emoji41]
A noz moze to pomoze.
Będzie dobrze musiałabyś wziąść ten wypis i poprosić lekarza żeby Ci to jakoś jaśniej wytłumaczył
Ja myślę że on teraz mi przepisze te clo bo monitoring już miałam..17stego mam wizyte u dwóch roznych ginekologow. Bede ich testować, i zobaczymy ktora z tych babeczek mi zaproponuje cos konkretnego[emoji41]
A noz moze to pomoze.
U
użytkownik 188556
Gość
Jak tam?[emoji6]Ja myślę że on teraz mi przepisze te clo bo monitoring już miałam..
Już lepiej a u Ciebie?Jak tam?[emoji6]
reklama
U
użytkownik 188556
Gość
Dobrze[emoji6] juz sie umowilam na konsultacje w sprawie mojego wyniku hsg na 21 września. 17stego wizyta u nowego lekarza, a 12 moje badania i meza[emoji6] takze czas wizyt nadciąga[emoji16]Już lepiej a u Ciebie?
Juz Cie nic nie boli?
Podziel się: