reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od ponad roku i dalej nic.

reklama
Ty masz to jakos "prosto" napisane a ja mam jakos tak inaczej[emoji23]
Mnie tam zastanawia zdanie ""ujscie brzyszne lewego jajowodu nie wykazuje cech sactosalpinx ale wyplyw z niego maly lub wcale"
No i nie wiem czy z tym jajowodem wszystko ok?
Ta cecha sactosalpinx oznacza niedroznosc, nie wykazuje tej cechy, czyli drozny. Ale co jest z tym wyplywem? Kurde nie wiem Zobacz załącznik 1014897
Jakoś tak dziwnie napisane.. Sama za bardzo tego nie rozumiem..

Ty masz to jakos "prosto" napisane a ja mam jakos tak inaczej[emoji23]
Mnie tam zastanawia zdanie ""ujscie brzyszne lewego jajowodu nie wykazuje cech sactosalpinx ale wyplyw z niego maly lub wcale"
No i nie wiem czy z tym jajowodem wszystko ok?
Ta cecha sactosalpinx oznacza niedroznosc, nie wykazuje tej cechy, czyli drozny. Ale co jest z tym wyplywem? Kurde nie wiem Zobacz załącznik 1014897
Wg mnie lewy jajowod mniej drozny od prawego i wieksza szansa na zajście z prawego.

17stego mam wizyte u dwóch roznych ginekologow. Bede ich testować, i zobaczymy ktora z tych babeczek mi zaproponuje cos konkretnego[emoji41]
Bo ja chciałabym tylko clo+monitoring+ zastrzyk na razie. Wiec to chyba kazdy gin moze dac. Juz raz mialam clo, ale bez monitoringu. Teraz chce spróbować z obserwacją jajek i zastrzykiem[emoji41]
A noz moze to pomoze.
No i pokaze ten wynik hsg.
Będzie dobrze :) musiałabyś wziąść ten wypis i poprosić lekarza żeby Ci to jakoś jaśniej wytłumaczył :)

17stego mam wizyte u dwóch roznych ginekologow. Bede ich testować, i zobaczymy ktora z tych babeczek mi zaproponuje cos konkretnego[emoji41]
Bo ja chciałabym tylko clo+monitoring+ zastrzyk na razie. Wiec to chyba kazdy gin moze dac. Juz raz mialam clo, ale bez monitoringu. Teraz chce spróbować z obserwacją jajek i zastrzykiem[emoji41]
A noz moze to pomoze.
No i pokaze ten wynik hsg.
Ja myślę że on teraz mi przepisze te clo bo monitoring już miałam..

reklama
Do góry