Już nie boli ja pójdę do lekarza albo 18 albo 25 września Powodzenia wam życzęDobrze[emoji6] juz sie umowilam na konsultacje w sprawie mojego wyniku hsg na 21 września. 17stego wizyta u nowego lekarza, a 12 moje badania i meza[emoji6] takze czas wizyt nadciąga[emoji16]
Juz Cie nic nie boli?
reklama
U
użytkownik 188556
Gość
Tobie tez[emoji173]Już nie boli ja pójdę do lekarza albo 18 albo 25 września Powodzenia wam życzę [emoji3590]
DziękujęTobie tez[emoji173]
U
użytkownik 188556
Gość
O super! I jak bylo? Strasznie?
Ja tego nie bralam nigdy wiec nie wiem.
Hej dziewczyny, ja już po hsg, w październiku ruszamy ze stymulacja, czy któras stosowala lub zna Lamette? Mam brać od 3 dnia cyklu przez 5 dni i przyjąć ovitrelle.
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
No dość nieprzyjemnie, żeby nie powiedzieć że bolało ale udrożnili mi jajowód więc jest mały sukces jest promyk nadzieiO super! I jak bylo? Strasznie?
No to super że jest udroznionyNo dość nieprzyjemnie, żeby nie powiedzieć że bolało ale udrożnili mi jajowód więc jest mały sukces jest promyk nadziei
U
użytkownik 188556
Gość
No to teraz dziewczyny trzeba sie wziąć ostro za robotę, bo pierwsze cykle po drożność i dają największą szansę na ciążę[emoji173][emoji173][emoji173]
Mnie hsg nie bolalo, to znaczy czulam ból taki okresowy, takie napięcie, ale jak najbardziej do przezycia. Moze dlatego ze mialam drozne te jajowody, gdyby byly calkiem niedrozne pewnie by bolalo duzo bardziej[emoji19]
Mnie hsg nie bolalo, to znaczy czulam ból taki okresowy, takie napięcie, ale jak najbardziej do przezycia. Moze dlatego ze mialam drozne te jajowody, gdyby byly calkiem niedrozne pewnie by bolalo duzo bardziej[emoji19]
Ja już się nie umiem doczekać wizyty u ginekologa żeby mi wkoncu powiedział co i jak dalej robimyNo to teraz dziewczyny trzeba sie wziąć ostro za robotę, bo pierwsze cykle po drożność i dają największą szansę na ciążę[emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
U
użytkownik 188556
Gość
A kiedy masz wizyte?Ja już się nie umiem doczekać wizyty u ginekologa żeby mi wkoncu powiedział co i jak dalej robimy
Ja 17tego i to bedzie 7dc, i mam nadzieje ze uda mi sie dostac jeszcze na monitoring i zastrzyk[emoji41] bo owulacje mam wczescie 10-13dc max
Podziel się: