reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od ponad roku i dalej nic.

reklama
No to teraz dziewczyny trzeba sie wziąć ostro za robotę, bo pierwsze cykle po drożność i dają największą szansę na ciążę[emoji173][emoji173][emoji173]

Mnie hsg nie bolalo, to znaczy czulam ból taki okresowy, takie napięcie, ale jak najbardziej do przezycia. Moze dlatego ze mialam drozne te jajowody, gdyby byly calkiem niedrozne pewnie by bolalo duzo bardziej[emoji19]

No to teraz dziewczyny trzeba sie wziąć ostro za robotę, bo pierwsze cykle po drożność i dają największą szansę na ciążę[emoji173][emoji173][emoji173]

Mnie hsg nie bolalo, to znaczy czulam ból taki okresowy, takie napięcie, ale jak najbardziej do przezycia. Moze dlatego ze mialam drozne te jajowody, gdyby byly calkiem niedrozne pewnie by bolalo duzo bardziej[emoji19]
Ja już się nie umiem doczekać wizyty u ginekologa żeby mi wkoncu powiedział co i jak dalej robimy :)

reklama
Do góry