Ja już się poddałam.. Jeśli hsg nie pomoże to odpuszczam już całkiem bo nie wytrzymam tego psychicznie niby wszystko jest dobrze a jednak źle...Kończę już brać tez bromek, czekam na telefon poradni czy kontrolujemy prolaktynę czy dalej mam go brać. Koszmar :/
reklama
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
Ile sie staracie?Ja już się poddałam.. Jeśli hsg nie pomoże to odpuszczam już całkiem bo nie wytrzymam tego psychicznie niby wszystko jest dobrze a jednak źle...
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
Idziemy na drożność a potem się zobaczy, głowa do góry2 lata..
U
użytkownik 188556
Gość
U mnie ponad 2. Ale poddac sie nie możemy[emoji173]
2 lata..
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
Szczerze wam powiem, ze nie rozumiem dlaczego dopiero teraz was lekarz wysyła na drożność. U mnie pierwsze co było badanie hormonów i jakość nasienia męża, i już po miesiącu chcieli nam drożność robić ale wyjeżdżaliśmy na wakacje stąd dopiero teraz idę.tzn nie znam dokładnie waszej historil, ale nie ma chyba na co czekaćU mnie ponad 2. Ale poddac sie nie możemy[emoji173]
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
I tak te złote rady"wyjedzcie gdzieś" " zaimprezujcie" "a jak tam paula brzuch ci nie rośnie"? MasakraSzczerze wam powiem, ze nie rozumiem dlaczego dopiero teraz was lekarz wysyła na drożność. U mnie pierwsze co było badanie hormonów i jakość nasienia męża, i już po miesiącu chcieli nam drożność robić ale wyjeżdżaliśmy na wakacje stąd dopiero teraz idę.tzn nie znam dokładnie waszej historil, ale nie ma chyba na co czekać
U
użytkownik 188556
Gość
Nam lekarz mowil ze najpierw musimy poprawic nasienie, a ze to zajelo nam ponad pol roku no to niestety.Szczerze wam powiem, ze nie rozumiem dlaczego dopiero teraz was lekarz wysyła na drożność. U mnie pierwsze co było badanie hormonów i jakość nasienia męża, i już po miesiącu chcieli nam drożność robić ale wyjeżdżaliśmy na wakacje stąd dopiero teraz idę.tzn nie znam dokładnie waszej historil, ale nie ma chyba na co czekać
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
No ciekawe jak mój mąż bo tym Nucleoxie.. we wrześniu na kontrolę idzie do androloga. Także u nas w poradni "robią" nas równocześnieNam lekarz mowil ze najpierw musimy poprawic nasienie, a ze to zajelo nam ponad pol roku no to niestety.
reklama
U
użytkownik 188556
Gość
U Nas bylo bardzo kiepskie nasienie. I duzo musielismy zrobic aby je poprawić.
Wy jestescie w poradni, to wiadmono ze tam szukają problemów u dwoch osob, jest inne podejscie niz u zwyklego gina.
Wy jestescie w poradni, to wiadmono ze tam szukają problemów u dwoch osob, jest inne podejscie niz u zwyklego gina.
No ciekawe jak mój mąż bo tym Nucleoxie.. we wrześniu na kontrolę idzie do androloga. Także u nas w poradni "robią" nas równocześnie
Podziel się: