reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ada ja testuję 12.11 oczywiście z Domką, u niej to już formalnośc, ja muszę czekac. Jesli miałam cykl 27 dniowy to dziś mam termin @ a jesli 31 termin wypada 13.11, więc testuję 12.11, teścior czeka, jeszcze dwa dni. Wczoraj czułam się fatalnie brzuch mnie bolał cały dzień, i tak jak Domka ciągle latam do łazienki sprawdzam czy juz dostałam, i bardzo bolą mnie piersi ale żyłek nie mam.
Katka testuj dzisiaj, termin masz na jutro, może beta jest już wystarczająca.

reklama
Dziewczyny proszę nie namawiajcie mnie do złego^^
A skoro rozmawiacie o śluzie to własnie zmieniłam majtki, cały czas miałam wrażenie że ze mnie leci i biegiem do łazienki Własnie sprawdzic czy to nie @ ale biały śluz własnie " grudkowaty" ale nie ciągnący czy coś i jest go wiecej niz zwykle ale specjalnie zmieniłąm majtki z białych na czarne zebym lepiej go widziała... miałam ochote na sexix ale moj m własnie padł spac jak zabity:p
i dupka:D:d

Ja dziś chodzę wściekła jak osa... Wszystko mnie drażni. Zaraz sobie kawusie zrobię i pomyślę czym zająć moje dziecko bo go roznosi. A mąż wstał po nocce i zasiadł przed laptopem - jak mnie to wnerwia! Zero zainteresowania dzieckiem. Powiedziałam mu co myślę...

Ja dziś chodzę wściekła jak osa... Wszystko mnie drażni. Zaraz sobie kawusie zrobię i pomyślę czym zająć moje dziecko bo go roznosi. A mąż wstał po nocce i zasiadł przed laptopem - jak mnie to wnerwia! Zero zainteresowania dzieckiem. Powiedziałam mu co myślę...
Lisica kochana mój wrócił z pracy o 12 zjadł pograł w cos na telefonie i poszedł spac.... tez zeroo zainteresowaaania

Ja coś zmulona jestem, zaczęła mnie głowa boleć.
Mąż mieli właśnie kawę i zaraz będzie mył "halloweenowe okno" z pomarańczową ciapą.
Dla mnie zostaje kuchnia i łazienka do ogarnięcia <łeee>
No i ja sama muszę się przygotować na spotkanie ;)
Wedle zaleceń Inis kupiłam sobie wczoraj kosmetyk - lakier do paznokci tzw. "piórka".
Ciekawie wygląda (zdjęcie z netu, ale mam ten kolor):

017piorkaa(12).jpg

Katka, Domka - wiele wskazuje na to że się udało! Katka, Ty jutro testujesz, jupi! ;)
Ameliee - u mnie było tak, że to ja nie potrafiłam mówić do teściowej "mamo"... Dużo czasu musiało minąć :D A Tobie jak idzie?
Kobietka - ja się staram nie zaznaczać mojemu M. że to boboseks :/ Widzę że wtedy się spina jak jeż :/ Choć mówi, że bardzo chce... Może tak to już z nimi jest, szczególnie przy pierwszym dziecku.

Załączniki

• 017piorkaa(12).jpg
    017piorkaa(12).jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Agaawa &&&& trzymam i aby to byl ten traf:)

Katka,Domka ja tez czuje ze sie udalo:) testujecie dzis??:D
Bella za ciebie rowniez&&&&

Ja tez mialam takie uczucie jak i wy ze cos leci...mokro, nie duzo bialego sluzu najpierw nieprzyjemny zapach pozniej sie zmienial no i mocz metny sie zrobil...trzymam &&&&&

Blueberrry jak sie czujesz??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Absolutnie czekam do 12 żeby mieć pewność;-) mam nadzieje że sie udało ale zobaczymy. Sluz mam właśnie biały,lepki,z grudkami bezwonny. Mocz ciemny i mętny. Ale nic mnie nie boli oprócz krzyża który boli tylko jak mam @. Kurde no niewiem... Trzymam kciuki za testujące;-) Katka powinno Ci już wyjśc;-)

Do góry