reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Katka poczekaj jak moj prywiezie mi testa to zatestujemy razem hehe chce miec ciemna piekna pamiatke po tej fasolce a nie takiego bledziucha cio ty na to ?? niebawem powinien byc :)

reklama
A mnie wczoraj wnerwila tesciowa. Dzwonilam do pracy i kierownik porosil zebym wrocial jak najszybciej moge bo jest bardzo duzo roboty. Powiedzialam ze wroce jak corka wyjdzie ze szpitala. Poprosilam m. zeby podpytal tescia kiedy cora moze wyjsc i jak sie zapartuja na to zebym ja zostawila na kilka dni u nich. Padl komentarz z ust tesciowej ze przeciez praca nie jest wazniejsza. Tak sie wkurzylam ...
Nie potrafia rozumiec ze ja nie pracuje w budzetowce i ze to nie sa lata 80-te kiedy na wolne szlo sie ot tak. I tak wzielam tydzien urlopu na telefon. Rozumiem, jesli moja corka potrzebowalaby szczegolnej opieki to bez gadania bym zostala. Ale ona juz dobrze sie czuje. Musi jedynie jeszcze posiedziec w domu. Poprostu wredny babsztyl nie chce byc uwiazany przez dziecko. Bo przeciez do przyjacioleczki juz nie pojdzie. A chodzi o 3 dni.
Na szczescie moja mama wezmie corke bez problemu. Jesli tylko cos piwiedza to odszczekne ze skoro mam rodzine ktora chce mi pomoc w trudnej sytuacji to z tego skorzystam (ale nie beda to oni).
I znow sie nakrecilam ...

Jessssuuu tak to mozna z wami powiedziec Pipki:/

Wstawilam ziemniaki na obiad i wygotowalam wode ziemniakom nic sie nie stalo ale ...... garczek ma cale dno CZARNE!!!!!!!!:/
A smierdzi teraz w calym mieszkaniu ehhh a tak pieknie wywietrzylam:(

Kurde serio bym dziś zatestowała, ale duzo piłam...kawa herbata sok... i wiadomo, a no i Anulka tobie wyszedł dopiero tydzien po? więc wg nie wiem czy testowac jutro czy jak nie przyjdzie @ to wtorku?

Kurde serio bym dziś zatestowała, ale duzo piłam...kawa herbata sok... i wiadomo, a no i Anulka tobie wyszedł dopiero tydzien po? więc wg nie wiem czy testowac jutro czy jak nie przyjdzie @ to wtorku?
Katka ja to z tych ciezkich przypadkow:D hehe a ty masz takie dolegliwosci ze powinno byc juz cos wiadomo...
moze wstrzymaj sie z piciem jakis czas i wtedy cio??
I tak masz tych testow pelno :D reszte rozdasz dziewczynom hehe bo po co bedzie kolejny:)

Anulka już rozdałam, został mi tylko jeden żeby mnie nie korciło, zamówiłam 6 i znając zycie bym testowała... mam 1 ten z allegro za 1 zł i musze kupic jeszcze jakis 2 inne:D

Ritta wiem najgorzej to się nie nakręcac, ale fakt przegięła, co to za babcia. Bo wiesz babcie to się dzielą na dwie grupy, te którym się nie chce pomóc przy dzieciach jak twojej, i te natarczywe, które wszystko wiedzą lepiej i wszystko zrobiły za ciebie, a nawet cię zastąpiła moja teściowa niestety należy do tej drugiej grupy:wściekła/y: nie cierpię tego, a do tego dama, wiesz jak to mówią wyżej sr.....niż du.. ma.
Katka zrób dzisiaj, wyjda dwie krechy, ale gdyby beta nie była jeszcze wystarczająca, to dokupisz dzis albo jutro.( na pewno nie będzie potrzeby)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry