reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Domka ja mam wczorajszy krupniczek i a na drugie dzis zrobie mielone :)

dzwonilam do ginka ale nikt nei odbiera sprobuje po poludniu moze mi sie uda :)

reklama
Ja mam dzisiaj obiad z głowy, bo mi zostały z wczoraj pierogi:-)

Ale za to góra prania do zrobienia, jedno za mną, jeszcze dwa:wściekła/y: I trzeba powoli zacząć sprzątać przed sobotą, bo kto wie o której goście zawitają. Też miałam w planach mycie okien, ale u mnie pada, więc się cieszę, że mnie to ominie:tak:

Hmm macie jakieś pomysły na rocznicowy obiad? Taki, żeby pasował do winka i nie był zbyt "ciężki".

Kobietka22
Ależ się uśmiałam!!
Z tych nazw i wogle.
Ja w sumie tez często sie śmieje z tych nazw które mąz zapodaje czy tata podczas jazdy..

Inis - ciesze sie ze u Ciebie juz lepiej kochana! :*

Ritta - zdrówka dla Was, i bądź silna, bo Twoja córcia tego bardzo potrzebuje. Aby ona szybko wróciła do zdrówka!
I ty abyś każdego dnia lepiej sie czuła! :)

Katka - ja przed testowaniem śluz taki mleczny, czasem przeźroczysty, i w sumie czułam cały czas mokro..
Teraz jak juz mam fasolkę, nowe życie, śluz jest białawy, mleczny, może gesty, no i tak jak pisałam grudkowaty czasami.

Mam chwile, przepraszam jeżeli ominełam kogoś.
Przeczytałam wszystko. Ale mam mdłości i słaba jakoś jestem..
A co do obiadu - ruskie pierogi z wczoraj ;)

Ściskam Was mocno!
Przesyłam fluidki!! :*

Hej dziewczyny:)
Co do obiadku to u nas makaron z sosem serowym:) Inwencji brak, więc idziemy po najprostszej linii oporu:) Kobietko mój Ł pracuje w drogówce, więc z kolei pijanego pozna z daleka:)

Katka, mariaa u mnie tez byl bialawy sluz i czaly czas czulam mokro i to wszystko nadal sie utrzymuje...

U mnie też jest biały i mam go troche na majtkach... mam wrażenie że pachnie jak sperma??:szok:

Rita- Mój szwagier też studiuje dziennie na Polibudzie Budownictwo.:)

A co do obiadku to mam ochote na kopytka w sosie pieczarkowym i u mnie dziś to:p

Jaaa tez wkoncu musze sie wziąsc za okna, ja myje płynem do naczyn Fairy i bez smug... super... a do wycierania musze miec ręczniki papierowe bo z szmatkami mnie szlag trafia.

U mnie też jest biały i mam go troche na majtkach... mam wrażenie że pachnie jak sperma??:szok:

Rita- Mój szwagier też studiuje dziennie na Polibudzie Budownictwo.:)

A co do obiadku to mam ochote na kopytka w sosie pieczarkowym i u mnie dziś to:p

Jaaa tez wkoncu musze sie wziąsc za okna, ja myje płynem do naczyn Fairy i bez smug... super... a do wycierania musze miec ręczniki papierowe bo z szmatkami mnie szlag trafia.
ja juz umyłam. Ja to tak myje najpierw płynem go garów a potem gorąco woda i to scierka do szyb;-) dobra lece bo biblioteka dzwonila ze w koncu jest ta ksiazka;-)))

Hmm... wczorajszy śluz był przezroczysty i ciągnący, teraz zauważyłam że się zrobił lepki i biały, ale nie jest go dużo :eek: i brzuch przestał boleć.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja ostatnio umylam 4 zostaly mi jeszcze dwa ale nie mam weny poza tym pada 3 dzien ledwo wrocilismy ze sklepu i juz pokrapuje...

Katka mi tez zle pachnialo a pozniej sie zmienil zapach podobny do sera bialego...wiec moze ci sie udalo;) &&&& trzymam i wytrzymaj te 3 dni bo chyba tyle masz do testowania...

Lisica ja tez go duzo nie mialam;)

Do góry