reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Aschlee często jak dziewczyny odpuszczały albo poprostu o tym nie myślały to los tak spłatał przyjemnego figla, ze dwie kreseczki sie pojawiły.
Trzymam kciuki!! &&&&&&

No zobaczymy jak bedzie mam nadzieje ze wszystkim nam w koncu sie uda ale juz nie bede czekac jak na szpilkach,wyliczala bo to jedynie moze doprowadzic do deprechy.Ale nie znaczy ze stracilam nadzieje;-)

Aschel - ja tak samo myśle :) i tak jak Ty tym razem nawet nie myśle kiedy płodne , kiedy @ bo nawet nie wiem kiedy moge spodziewać sie kolejnej po CLO ;0 hehe oddaje testy mężowi i da mi je za półtora miecha może i kropka :) o ile wcześniej kolejna @ nie przyjdzie !!!! ;D

Na luziku pojde sobie do szkoly poswiece kazdy czas wolny w calosci Corci i zobaczymy...skoro jestesmy zdrowe to zafasolkowanie to kwestia czasu...ale jak bardzo sie czegos pragnie to akurat tak jest ze wtedy sie nie ma...zlosliwosc losu...;-)

Ej ej ej, wy mi tak z tąd nie zamykajcie no chyba ze jak zgasolkujecie, ale to tez nie macie uciekać! :) ;)

Uda Wam sie uda, ja trzymam kciuki!

reklama
Witajcie
Wróciłam dopiero od gin a byłam tam od 9

Bez kawy i o śniadaniu o 7 rano ,wyniekam , głowa pęka

Po wizycie ok:-)wszystko zdrowe a jajniki bolą bo dostały 'kopa' po antykoncepcji i nadrabiaja :-)tylko cytologi mi nie mogła zrobić idę na nią 30 stycznia :-)

Idę coś zjeść po padam

Pozdrawiam :-)

Do góry