reklama
blueberrry
Szczęśliwa :)
Aschlee często jak dziewczyny odpuszczały albo poprostu o tym nie myślały to los tak spłatał przyjemnego figla, ze dwie kreseczki sie pojawiły.
Trzymam kciuki!! &&&&&&
Trzymam kciuki!! &&&&&&
Bellaa
Fanka BB :)
Blueberrry, Domka u mnie z wymiotami też tak było, na szczęście w tej ciąży nie ma.
Aschlee, Nadzieja będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze. Wszyscy razem.
A co do pogody u nas szaro, buro, ale ciepło i bez deszczu, na pewno nie zima, raczej jesień.
Aschlee, Nadzieja będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze. Wszyscy razem.
A co do pogody u nas szaro, buro, ale ciepło i bez deszczu, na pewno nie zima, raczej jesień.
Bellaa
Tak trzymac Aschlee.No zobaczymy jak bedzie mam nadzieje ze wszystkim nam w koncu sie uda ale juz nie bede czekac jak na szpilkach,wyliczala bo to jedynie moze doprowadzic do deprechy.Ale nie znaczy ze stracilam nadzieje;-)
nadzieja!
Aschel - ja tak samo myśle
i tak jak Ty tym razem nawet nie myśle kiedy płodne , kiedy @ bo nawet nie wiem kiedy moge spodziewać sie kolejnej po CLO ;0 hehe oddaje testy mężowi i da mi je za półtora miecha może i kropka
o ile wcześniej kolejna @ nie przyjdzie !!!! ;D
Na luziku pojde sobie do szkoly poswiece kazdy czas wolny w calosci Corci i zobaczymy...skoro jestesmy zdrowe to zafasolkowanie to kwestia czasu...ale jak bardzo sie czegos pragnie to akurat tak jest ze wtedy sie nie ma...zlosliwosc losu...;-)
blueberrry
Szczęśliwa :)
Ej ej ej, wy mi tak z tąd nie zamykajcie no chyba ze jak zgasolkujecie, ale to tez nie macie uciekać!
Uda Wam sie uda, ja trzymam kciuki!
Uda Wam sie uda, ja trzymam kciuki!
reklama
MonaG1985
Witajcie
Wróciłam dopiero od gin a byłam tam od 9
Bez kawy i o śniadaniu o 7 rano ,wyniekam , głowa pęka
Po wizycie ok:-)wszystko zdrowe a jajniki bolą bo dostały 'kopa' po antykoncepcji i nadrabiaja :-)tylko cytologi mi nie mogła zrobić idę na nią 30 stycznia :-)
Idę coś zjeść po padam
Pozdrawiam :-)
Wróciłam dopiero od gin a byłam tam od 9
Bez kawy i o śniadaniu o 7 rano ,wyniekam , głowa pęka
Po wizycie ok:-)wszystko zdrowe a jajniki bolą bo dostały 'kopa' po antykoncepcji i nadrabiaja :-)tylko cytologi mi nie mogła zrobić idę na nią 30 stycznia :-)
Idę coś zjeść po padam
Pozdrawiam :-)