reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie z rana! :)
Trzymam kciuki za testujące! &&&&
Przesyłam odrazu fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Niech do Was lecą!

Widzę ze duzo o Waszych pociechach.
Więc tak dla wszystkich wór buziaków i tulę! Oj jak ja lubię dzieci!
No i Domka córcia niezłe pomysły z koleżanką ma! :)

Co do imion :
Dziewczynka - Julka, Natalka, Lenka
Chłopczyk - Adam, Paweł, Dominik
Ale zobaczymy czy nic sie nie odmieni.
Maż juz zaprotestował bo na początku córcia miała być Amelka lub Malwina, ale on kręcił nosem, na te przystaje. :)
A chce dać takie imię które bedzie pasować i tu i tu, z wymową. :) (ten Paweł jest pod wielkim znakiem zapytania bo tu by był Pawel)
No to żem naprodukowała. :sorry: :)

Ściskam Was mocno!!! :*

reklama
Domka - nie z porannego - wieczornego ale specjalnie w pracy mało pilam więc myśle ze jakiś bledzioch by wyszedł jakbym zafasolkowala :)

Jeśli chodzi o imiona to mi sie podobają :

Sara, Alan kiedyś chciałam Dominika, Tomka , Adama :) hehe Julię i Alicja a wyszedł Sebastan więc z tym różnie bywa :):)

Domka - nie z porannego - wieczornego ale specjalnie w pracy mało pilam więc myśle ze jakiś bledzioch by wyszedł jakbym zafasolkowala :)

Jeśli chodzi o imiona to mi sie podobają :

Sara, Alan kiedyś chciałam Dominika, Tomka , Adama :) hehe Julię i Alicja a wyszedł Sebastan więc z tym różnie bywa :):)

Nadzieko trzymam te kciuki oj trzymam!
I nie puszczę puki nie bedzie odpowiedzi ze dwie krechy są lub ze @ przyszła. A jak przyjdzie to za kolejny cykl Twój tez będę trzymać kciuki!

A co do imion co racja to racja, wszystko wyjdzie w praniu ;D
A przypomniało mi sie z tym imieniem Alan, to mój powiedział ze za dużo Got To Dance na Polsacie sie na oglądałam i ze z przykrością on stwierdza, że syn nie bedzie miał takiego imienia :D a mówił to z taką powagą, że do dziś jak sobie przypomnę jego minę to mi sie śmieć chce. :D

Witajcie ja dzisiaj jakas....nieobudzona chodze spiacy kawusia.gifspiacy kawusia.gif
Moje typy imion dla dziewczynki: Vivienne, Stella,Alisa
dla chlopca: Kevin, Liam

Załączniki

• spiacy kawusia.gif
    spiacy kawusia.gif
    102,4 KB · Wyświetleń: 82
Blueberry - dziękuje Ci moja pocieszycielko , powiem Ci ze wczoraj swoimi postami niesamowicie mi pomogłas lapalam dola ale odszedł gdzieś daleko i wiem ze walczyć bede dalej i koniec kropka :) wogole mnie nie rusza ze nie wyszło tym razem poprostu chyba wrzuciłem na luz :) dzięki Kochana :*

Jeśli chodzi o Alana to właśnie jak oglądaliśmy ten program polubilismy tego gościa jest zawsze uśmiechnięty i radosny :) a Sara dlatego bo jak pracowałam w sklepie przychodziła do mnie taka dziewczynka i opowiadała rożne rzeczy śmieszne, śpiewała mi i miała w dobie tyle miłości mimo ze mama odeszła na drugi świat i była z dziadkami - urzekla mnie po prostu :)

Nadziejko
Najważniejsze, że znalazłaś w sobie siłę walki. Bo tak naprawdę musimy ją mieć, aby działać dalej, bo bez niej tak naprawdę nie dalibyśmy rady.
No i najważniejsze znaleźć we wszystkim coś pozytywnego.
No i w sumie rzucę tekst ze shreka którego mój brat uwielbia "jakoś to bedzie ośle!" :)

A co do Alana, no właśnie tez polubiliśmy tego gościa, zawsze taki radosny i pozytywnie zakręcony.
Tylko ze mój maż powiedział tez tak od lubienie to jest daleka jego droga do nadania takiego imienia. :) wiec temat tutaj z tym imieniem jest zakończony raczej definitywnie. :)

Domka
Daj troszke tej pogody. Bo tu ciagle pada. :/

reklama
hej laski wczoraj już od zmysłów odchodziłam , bo oglądałam te wyniki w moczu nie ma żadnych bakterii ani leukocytów ,które mogą wskazywać na zapalenie pęcherza i nie chciałam łykać niepotrzebnie furaginu ,który mi przepisał ten pogięty ginek , wpisałam wyniki podwyższone na necie i mi powyskakiwały cukrzyce, zatrucia ciążowe i inne rewelacje , zadzwoniłam do mojego prywatnego gina i okazało się ,że moje wyniki muszę być źle oznaczone jeśli chodzi o normy , bo miałam niby 100 jednostek glukozy w moczu i ginek powiedział ,że to musi być laktoza ,a nie glukoza , organizm kobiety w ciąży wydziela laktozę podobną do glukozy , jeśli już glukoza w moczu występuje to dopiero wtedy kiedy we krwi przekroczy 300 jednostek ,a ja mam we krwi 6o parę glukozy czyli w normie, białka w moczu może być więcej u ciężarnej niż normalnie ,ale mam powtórzyć badanie moczu w poniedziałek i we wtorek iść na planowaną wizytę z nowymi wynikami moczu bo tu coś ewidentnie nie gra, jeszcze nie dawno mocz miałam idealny ,a teraz robiony w innym labie był i już nie bardzo ,a furaginu mam nie brać bo nie ma zapalenie i ten prywatny ginek mówił ,że nie rozumie z jakiej racji tamten mi przepisał furagin :eek:

Do góry