reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Domka - to masz naprawdę niezłe ultimatum :-) tyle wa pamiętaj ten cykl jest nasz :-) więc nie ma stresu:-)

Bella-cieszę się teraz mogę zachodzić:-) o ile będzie mi to pisane , a tak na marginesie ta Pani gin dziwiła się kto mi zapisał tabletki które brałam bo generalnie mają złą opinię:-S

Monarti - nie słyszałam o nich a sama przerabialam rozne... już nawet nazw nie pamiętam ;) kojarze tylko Yaz i Novynette.

A odnosnie tabletek... znacie jakieś fakty odnosnie wpływu brania tabletek 72h po a późniejszym zajściem w ciążę? Może powodować problemy?

Blueberry - swoją drogą... mamy identyczny gust jeśli chodzi o imiona :) jak samopoczucie kochana?

Ostatnia edycja:
Chyba nie pomoge w temacie tabletek.
Inis a tobie chodzi o tabletki po stosunku 72h po?
Wiem ze pare koleżanek miało z tym styk, i nie miały pozniej problemu aby zajść. Chciaż jedna starała sie z dwa lata, a wszystkie wyniki jej i jego były prawidłowe.. Ale w końcu zaszła.
A jak pomyliłam tematy to przepraszam. :)

Inis u mnie dobrze kochana, zgaga mnie meczy :) a jak Ty sie czujesz? :)

Blue - tak, chodzi mi o te tabsy PO :)
Zgaga brrr wspolczuje kochana. U mnie bez szalu, jakis kryzys w związku (oby chwilowy) no i miesieczna przerwa w starankach na wszystkie badania :) przyznam się, ze przerwa mi służy.... lżej bez presji lezacych w szafie testow :D

Ja przyznam, że jakoś tak miałam "wstręt" do koleżanki gdy to wzięła tą PO.. :/
Potem wieczorem źle sie czuła, i bolał ją brzuch.
Ale sama nie testowałam ani Anty, ani PO wiec nic na ten temat z mojej strony nie powiem..

Inis to oby kryzys gdzieś sie schował, i niech sobie idzie gdzieś daleko.
Trzymam kciuki za Wasze badania.
I moze jest w tym racja, zeby wyluzować? Bo to tez jest stres każdego miesiąca, kiedy sie czeka na testowanie, owulacje..
Tule Cie mocno! :*

reklama
Hello wrocilam z tej cholernej wywiadowki;-) Bella ja tez bede kupowala i bede zwracakla zeby mial w komplecie smoczek;-) do inchalacji niemowlaka;-) a tak wiecej na nic bo one wszystkie glosno chodza.

Do góry