reklama
MonaG1985
Fanka BB :)
Domka - to masz naprawdę niezłe ultimatum :-) tyle wa pamiętaj ten cykl jest nasz :-) więc nie ma stresu:-)
Bella-cieszę się teraz mogę zachodzić:-) o ile będzie mi to pisane , a tak na marginesie ta Pani gin dziwiła się kto mi zapisał tabletki które brałam bo generalnie mają złą opinię:-S
Bella-cieszę się teraz mogę zachodzić:-) o ile będzie mi to pisane , a tak na marginesie ta Pani gin dziwiła się kto mi zapisał tabletki które brałam bo generalnie mają złą opinię:-S
inis
Monarti - nie słyszałam o nich a sama przerabialam rozne... już nawet nazw nie pamiętam
kojarze tylko Yaz i Novynette.
A odnosnie tabletek... znacie jakieś fakty odnosnie wpływu brania tabletek 72h po a późniejszym zajściem w ciążę? Może powodować problemy?
Blueberry - swoją drogą... mamy identyczny gust jeśli chodzi o imiona
jak samopoczucie kochana?
A odnosnie tabletek... znacie jakieś fakty odnosnie wpływu brania tabletek 72h po a późniejszym zajściem w ciążę? Może powodować problemy?
Blueberry - swoją drogą... mamy identyczny gust jeśli chodzi o imiona
Ostatnia edycja:
blueberrry
Szczęśliwa :)
Chyba nie pomoge w temacie tabletek.
Inis a tobie chodzi o tabletki po stosunku 72h po?
Wiem ze pare koleżanek miało z tym styk, i nie miały pozniej problemu aby zajść. Chciaż jedna starała sie z dwa lata, a wszystkie wyniki jej i jego były prawidłowe.. Ale w końcu zaszła.
A jak pomyliłam tematy to przepraszam.
Inis u mnie dobrze kochana, zgaga mnie meczy
a jak Ty sie czujesz? 
Inis a tobie chodzi o tabletki po stosunku 72h po?
Wiem ze pare koleżanek miało z tym styk, i nie miały pozniej problemu aby zajść. Chciaż jedna starała sie z dwa lata, a wszystkie wyniki jej i jego były prawidłowe.. Ale w końcu zaszła.
A jak pomyliłam tematy to przepraszam.
Inis u mnie dobrze kochana, zgaga mnie meczy
inis
Blue - tak, chodzi mi o te tabsy PO
Zgaga brrr wspolczuje kochana. U mnie bez szalu, jakis kryzys w związku (oby chwilowy) no i miesieczna przerwa w starankach na wszystkie badania
przyznam się, ze przerwa mi służy.... lżej bez presji lezacych w szafie testow 
Zgaga brrr wspolczuje kochana. U mnie bez szalu, jakis kryzys w związku (oby chwilowy) no i miesieczna przerwa w starankach na wszystkie badania
blueberrry
Szczęśliwa :)
Ja przyznam, że jakoś tak miałam "wstręt" do koleżanki gdy to wzięła tą PO.. :/
Potem wieczorem źle sie czuła, i bolał ją brzuch.
Ale sama nie testowałam ani Anty, ani PO wiec nic na ten temat z mojej strony nie powiem..
Inis to oby kryzys gdzieś sie schował, i niech sobie idzie gdzieś daleko.
Trzymam kciuki za Wasze badania.
I moze jest w tym racja, zeby wyluzować? Bo to tez jest stres każdego miesiąca, kiedy sie czeka na testowanie, owulacje..
Tule Cie mocno! :*
Potem wieczorem źle sie czuła, i bolał ją brzuch.
Ale sama nie testowałam ani Anty, ani PO wiec nic na ten temat z mojej strony nie powiem..
Inis to oby kryzys gdzieś sie schował, i niech sobie idzie gdzieś daleko.
Trzymam kciuki za Wasze badania.
I moze jest w tym racja, zeby wyluzować? Bo to tez jest stres każdego miesiąca, kiedy sie czeka na testowanie, owulacje..
Tule Cie mocno! :*
reklama