reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Mój gin przpeisał mi tylko jod i kwas foliowy.. a Wy tak dużo tego macie?? Jeszcze dzisiaj zakupiłam plusz żelazo na podniesienie tych moich wyników - anemicznych :)

Domka, bo tak czytam te Twoje posty i sobie uświadomiłam, że moja jest od Twojej właściwie rok tylko młodsza - to znaczy, że od września muszę ją już do zerówki posłać? Bo ja z obiegu jakoś wypadłam:zawstydzona/y:

Myszencja to nie tak. Dzieci 5 letnie ida do 5 latków(jak moja córa) program taki sam jak w zerówce,ale moze twoje przedszkole realizuje taki program i do szkoly jej puszczac nie musisz. Moja chodzi bo od wrezsnia idzie do pierwszej klasy ale nie z przymusu tylko z wyboru bo ma bardzo dobre wyniki(dzieci z pierwszej polowy roku musza obowiazkowo pujsc do 1 klasy z drugiej polowy rok nie musza). Mysle ze cos z tego zrozumialas;-)

Dziewczyny ale sie dzisiaj rozpisalyscie;-) a nie bylo mnie tylko chwile.Moja dopiero teraz poszla spac jakos dzisiaj nie chciala sie polozyc

Ameliee . To faktycznie macie ciekawie moje dziecko nawet do północy nie wytrzymało w Sylwestra:-)

Mój też już w kwietniu 5 lat skończy:-)jak ten czas ucieka.... A pasierb 9 lat .... Czas na kolejne bo różnica wieku spora

reklama
Do góry