reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Nadziejko, nakręcać się tak jak piszesz nie chcesz.. Ale tak jak każda masz nadzieje. &&&& zaciskam i to mocno!
Ach te telefony :D mój tez ma czasem odchyły od normy.

Domka, i jeszcze starczy dla Ciebie tych moich kciuków. &&&&&& ! :)

reklama
Nadzieja ten przytulankowy śluz jest inny niż ten płodny. Płodny wydostaje się z macicy a przytulankowy z gruczołów umieszczonych przy wejściu do pochwy. Czasem możne je pomylić. Wiem bo niestety 2 raz miała zapalenie tego gruczołu i kończyło się zabiegami ;(

Nadzieja ten przytulankowy śluz jest inny niż ten płodny. Płodny wydostaje się z macicy a przytulankowy z gruczołów umieszczonych przy wejściu do pochwy. Czasem możne je pomylić. Wiem bo niestety 2 raz miała zapalenie tego gruczołu i kończyło się zabiegami ;(

Rozumie Ritta , moge mieć brak ovu przy braniu CLO ? Bo sluzu przez cały cykl prawie nie miałam "suchy cykl" hehe ;)

Ha wcześniej obserwowałam napewno zmiany tego sluzu i wogole a w tym cyklu nie bardzo miałam co obserwować ...:( moje narządy chyba wybrały sie na wcześniejsza emeryturę :0:0

reklama
Jakbym miała test tu juz bym z ciekawości zatestowala gdzieś chce jak najszybciej być pewna jak jest bo męczy mnie ta nadzieja :(. Ale czekam na testy może w czwartek dojdą a może jutro :)

Do góry