reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dziewczyny jeszcze raz dzięki, nie ma się co zamartwiać na zapas, tylko działać:D

Monarti moja mama i babcia też mają problemy z tarczycą(mama ma niedoczynność z hashimoto a babcia nadczynność), jak nam teraz nie wyjdzie to też sobie kontrolnie badanka porobię, bo to może być przeszkodą w naszych starankach. Dobrze, że u Ciebie wynik ok:)

Domka ale Ty chyba nie robiłaś wczoraj z porannego moczu ? Spokojnie jeszcze wszystko możliwe.

Monarti tarczyca niestety często się sypie przez ciąże :( Trzeba kontrolować. Ale teraz TSH idealne :tak:

Blue ja czuję się dobrze. Póki co objawów brak poza bolącymi piersiami. Byłam rano na becie. Wynik myślę że po 14.

Witaj !

Jesteście wszystkie kochane :* dajcie mega wsparcie :* aż gębą mi sie uśmiechają jak czytam ze myślicie o mnie i trzymajcie kciuki :*!!!!! Dziękuje :******

Ja czuje sie chyba normalnie w miarę , cieżko mi powiedzieć co będzie :0 a jeśli tylko coś czuje mówię ze to na @ bo nie chce sie nakręcić .... Brzuch mnie poniewal trochę wczoraj , nie wiem jak inne dziewczyny po CLO ale ja nie bardzo miałam widoczny jakikolwiek sluz w tym cyklu, rzadko kiedy zauważyłam coś na wkładce ! Podczas przytulanek niby nie było jakoś sucho no ale plodnego sluzu to nepewno nie było więc topi sie moja nadzieja ! Co ma być to będzie :) przyjmie to jakoś na klate ! Jeśli dostanę @ to przedemna ostatni cykl starań bo nie chce rodzic na norweska zimę :( . Zaczniemy od nowa na jesień ;) takie mam plany ;)!

reklama
Do góry