reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

U mnie dzis nuda ja siedze z kawusia i czytam a w miedzy czasie gotuje obiadek czyta.jpg

Załączniki

• czyta.jpg
    czyta.jpg
    2,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Tez myslalam o jakims wypadzie na sklepy bo nuda....ale uswiadomilam sobie ze dzis niedziela wiec wszystko pozamykane:sorry: i coz dalej trzeba siedziec w domu do tego jeszcze zaczelo padac:rofl2:

Aschlee - podawałaś termin @ ? przeoczyłam?Jeśli tak to napisz mi na pw tam na pewno nie umknie mi.
Paula - a jak u Ciebie z terminem @ ?przez te krwawienia pewnie nie wiesz sama kiedy?

ja się najadłam , mam nadzieję ,że się papu przyjmie bo śniadanko oddałam.

Domka Mega Bloksy dobra firma, ale zobacz na allegro na klocki nie koniecznie na lego, jest mnóstwo firm, a ceny niższe i duży wybór.

Witam wszystkie starające się jak i szczęśliwe już mamusie :)
Wraz z mężem chcemy zacząć starania... Jutro biorę ostatnią tablete anty (ponieważ mój gin przepisał mi badania do wykonania przed zajściem i zaproponował żebym jeszcze jedno opakowanie wzięła) w związku z czym mam pytanie kiedy zaczełyście starania po ostatniej tabletce, odczekać kilka cykli czy od razu brac sie do dzieła :) ?? Gin nie mówił nic o żadnych przeciwskazaniach - żeby od razu, ale jestenm ciekawa jakie są wasze opinie na ten temat?? Pozdrwiam :-)

reklama
Do góry