reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witajcie Maz mnie rano odebral zabrali mnie wczoraj na ekg i zostawili na holtera na noc, krwawieniem nie kazali sie przejmowac stwierdzili ze to po antybiotyku ktory bralam na poczatku grudnia troche dziwne nie? Zrobili mi usg dopochwowe ktore wykazalo ze to juz koncowka krwawienia i lekow zadnych dawac nie beda wiec tak czy siak ide do mojjego gina bo lepiej sprawdzic jeszcze raz moze on znajdzie powod. Ciezka noc w szpitalu z sercem wszystko ok przy okazji sprawdzilam hihi faktycznie krwi coraz mniej chyba narobilam paniki eh...
Dziewczyny dziekuje za pamiec

Hej.
Monarti no to &&&& za ten cykl :)

Ja od nocy na przeciwbolach, takiej @ dawno nie miałam... Oby to endometrium się zluszczylo porządnie.

Paula to dobrze ze wszystko w porzadku. Dziwne ze niby po tabletkach takie krwawienie. Raczej zadne tabletki tak nie wplywaja na krwawienie. Warto to sprawdzic. A boli Cie jeszcze?

Ja wczoraj poklocilam sie z Moim. Szklanke ze zlosci rozbilam.

Paula dobrze, że Cię przebadali, faktycznie dziwne, żeby to było po antybiotyku, może Twój ginek coś więcej powie, a ogólnie jak się czujesz? Lepiej już?

Monarti strasznie mi przykro...ale w nastepnym cyklu musi nam sie udac:tak:
Lisica moja w tym miesiacu tez wyjatkowo upierdliwa
paula dobrze ze wszystko w porzadku z serduchem...dobrze ze wizyta u gina niedlugo bo sprawdzisz czy wszystko ok

Aschlee szkoda, że sie nie udało. Trzymam kciuki za następny cykl;-);-);-)

paula dobrze, ze tak się to skończyło..

Ja chyba wariuje.. bardzo chcę być w ciąży a zarazem się boję.. czy będzie ok, czy damy radę itd.. dużo myśli mam..

Odnośnie pieska... to mała miała kontarkt ostatnio z beaglem, bo jej koleżanka ma 8 tygodniowego i jest zachwycona. Troszkę się go bała na początku ale potem biegały jak szalone:-)

oj, grypa mnie dopadla. Leze wysmarowana mascia konska w lozku. Moj sie dzis wszystkim zajmuje lacznie z obiadem. Znowu musze brac te tabletki ktore w ciazy brac nie mozna. Musze dokonczyc opakowanie. Ciagle mi sie kreci w glowie.

Paula dobrze ze wszystko okej ale lepiej idz do swojego gina.

Mojego meza gdzies nosi hdzies chce jechac ale nie wie gdzie:-) a kasy brak bo ostatnio wszystko wkladamy w remont a jeszcze nasza shih tzu idzie na sterylizacje i jakies 400zl w plecy:-(

reklama
Paula - dobrze ,że Cię zbadali , ale tak jak piszesz idź do gina bo dla mnie też to dziwne aby po tabletkach takie krwawienie wystąpiło ze skrzepami trzeba to sprawdzić , dużo zdrówka życzę ;*

Monarti - zaraz Cię przepiszę kochana.

Jak Wam mija niedziela ?U mnie dziś mąż gotuje obiadek ,a ja mam wolne.

Do góry