reklama
P
paulamc
Gość
Witajcie Maz mnie rano odebral zabrali mnie wczoraj na ekg i zostawili na holtera na noc, krwawieniem nie kazali sie przejmowac stwierdzili ze to po antybiotyku ktory bralam na poczatku grudnia troche dziwne nie? Zrobili mi usg dopochwowe ktore wykazalo ze to juz koncowka krwawienia i lekow zadnych dawac nie beda wiec tak czy siak ide do mojjego gina bo lepiej sprawdzic jeszcze raz moze on znajdzie powod. Ciezka noc w szpitalu z sercem wszystko ok przy okazji sprawdzilam hihi faktycznie krwi coraz mniej chyba narobilam paniki eh...
Dziewczyny dziekuje za pamiec
Dziewczyny dziekuje za pamiec
Paula to dobrze ze wszystko w porzadku. Dziwne ze niby po tabletkach takie krwawienie. Raczej zadne tabletki tak nie wplywaja na krwawienie. Warto to sprawdzic. A boli Cie jeszcze?
Ja wczoraj poklocilam sie z Moim. Szklanke ze zlosci rozbilam.
Ja wczoraj poklocilam sie z Moim. Szklanke ze zlosci rozbilam.
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Paula dobrze, że Cię przebadali, faktycznie dziwne, żeby to było po antybiotyku, może Twój ginek coś więcej powie, a ogólnie jak się czujesz? Lepiej już?
Aschlee szkoda, że sie nie udało. Trzymam kciuki za następny cykl;-);-);-)
paula dobrze, ze tak się to skończyło..
Ja chyba wariuje.. bardzo chcę być w ciąży a zarazem się boję.. czy będzie ok, czy damy radę itd.. dużo myśli mam..
Odnośnie pieska... to mała miała kontarkt ostatnio z beaglem, bo jej koleżanka ma 8 tygodniowego i jest zachwycona. Troszkę się go bała na początku ale potem biegały jak szalone:-)
paula dobrze, ze tak się to skończyło..
Ja chyba wariuje.. bardzo chcę być w ciąży a zarazem się boję.. czy będzie ok, czy damy radę itd.. dużo myśli mam..
Odnośnie pieska... to mała miała kontarkt ostatnio z beaglem, bo jej koleżanka ma 8 tygodniowego i jest zachwycona. Troszkę się go bała na początku ale potem biegały jak szalone:-)
Paula dobrze ze wszystko okej ale lepiej idz do swojego gina.
Mojego meza gdzies nosi hdzies chce jechac ale nie wie gdzie:-) a kasy brak bo ostatnio wszystko wkladamy w remont a jeszcze nasza shih tzu idzie na sterylizacje i jakies 400zl w plecy:-(
Mojego meza gdzies nosi hdzies chce jechac ale nie wie gdzie:-) a kasy brak bo ostatnio wszystko wkladamy w remont a jeszcze nasza shih tzu idzie na sterylizacje i jakies 400zl w plecy:-(
reklama
K
kobietka22
Gość
Paula - dobrze ,że Cię zbadali , ale tak jak piszesz idź do gina bo dla mnie też to dziwne aby po tabletkach takie krwawienie wystąpiło ze skrzepami trzeba to sprawdzić , dużo zdrówka życzę ;*
Monarti - zaraz Cię przepiszę kochana.
Jak Wam mija niedziela ?U mnie dziś mąż gotuje obiadek ,a ja mam wolne.
Monarti - zaraz Cię przepiszę kochana.
Jak Wam mija niedziela ?U mnie dziś mąż gotuje obiadek ,a ja mam wolne.