reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Dziewczyny niestety w tym miesiacu sie nie udalo.Dzis dostalam @Zobacz załącznik 602268 rainbow_dash_sadface_by_iks83-d4nw9vj.gifZobacz załącznik 602273

Załączniki

• rainbow_dash_sadface_by_iks83-d4nw9vj.gif
    rainbow_dash_sadface_by_iks83-d4nw9vj.gif
    47,4 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Kobietka nieładnie się zachowali. Cóż, niekiedy nie warto pomagać. Ludzie są egoistami. Ale żeby Twój Mąż wiedząc o tym, że jesteś w ciąży i masz problemy ze zdrowiem w taki sposób się zachował to nie do pomyślenia. Przecież On Cię powinien wspierać. Niech nie patrzy na to, że przychodzisz do Niego z prośbą o pomoc, bo- litości- On jest Twoim Mężem i to jest Jego obowiązek, żeby Ci pomóc! Ignorując pokazał jakim jest człowiekiem, nie wiem, chciał się popisać, że jest panem i władcą, a Ty masz wokół wszystkich skakać? Teściowa, no rozumiem, bywają złośliwe, ale Mąż? On Cię powinien na rękach teraz nosić! Jesteś kobietą która jest z Nim w ciąży, to także Jego dziecko, więc powinien zadbać o Ciebie. Dobre samopoczucie mamy to zdrowe dziecko. Przepraszam, że tak najechałam na Twojego Męża, ale nieładnie się zachował :no:
Ile osób wie o ciąży?
Wiesz co Ci radzę? wrzuć na luz :tak: SPA, dzień tylko dla siebie. Bo nie jesteś robotem by wszystko robić a inni będą Ci tylko rozkazy stawiać :wściekła/y:
Muzyka klasyczna, Męża wyrzucić żeby sprzątał i dzień tylko dla Ciebie. Należy Ci się. A jak ktoś się będzie czepiać, że nic nie robisz, to powiesz, że wzięłaś urlop od pracy ;-)

Aschlee jak nie w tym to następnym, nie myśl o tym <przytula>
Głowa do góry :) będzie dobrze :) :*

Ostatnia edycja:
hej

ja nadal @ brak. test negatywny, temperatura nadal ta sama co wczoraj.jednak nie liczę na ciąże

brzuch boli, czuję mocne kłucie lewego jajnika:/ jeśli do wtorku nie dostanę @ idę do gin

Aschlee- następnym razem się uda:)

pozdrawiam

No nerwy mi za chwilę puszczą!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rachunki niezapłacone :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 01.12.2013 i 31.12.2013 za wodę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tata olał nawet to! Ale mu awanturę zrobię! niczym się nie przejmuje! niczym! znalazł sobie kobietę, mieszkanie traktuje jak hotel, ignoruje rachunki, bo wszystkie są na mnie!:no:
I o tym właśnie pisałam! Faceci są do kitu! To ten rachunek już był wystawiony, tylko on może go zapłacić, bo ma przed pracą i zdąży.

Aschlee - przykro mi kochana tulę cieplutko ;* trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bubbles , Ada dzięki dziewczyny ;*
Ada - mnie się wydaje ,że przed nowym gościem chcieli się popisać , bo mąż mojej kuzynki jest taki ,że jego kobieta musi liczyć sama na siebie mają troje dzieci i ona sama się nimi zajmuje nawet jak on jest w domu , w ogóle jej nie pomaga ,a przynajmniej jak ja jestem to widzę ,że ona wszystko robi sama , pracuje na nocki , zajmuje się domem, dziećmi , gotowaniem , praniem i zero pomocy , może chcieli pokazać i mój mąż i szwagier ,że oni są macho i nie pomagają kobietom ,albo chcieli się popisać jeden przed drugim wariata strugali chyba bo innego wytłumaczenia nie ma, dopiero jak kuzynka z mężem odjechali to mój mąż i potrafił napalić w piecu u nich bo przecież nie miał kto , i potrafił mi nawet śniadanie zrobić nie wiem czy to wódka im rozumy pomieszała czy co , ale jak zaczęłam płakać to powiedział ,że mi tylko kłody pod nogi rzucał i dopiero teraz to widzi ,a ja jemu powiedziałam ,że skoro nie umie docenić żony to będzie sobie sam obiady gotował , sprzątał i pranie robił i niech nie myśli ,że z nim tam pojadę na dłużej , wolę już pojechać na herbatkę i wrócić do domu , nie potrzebuję ich łaski i nie będę im też wytykać wszystkiego bo nie chcę się kłócić , też jestem ciekawa czy jak moje dziecko się urodzi to będą mnie pomagali w co wątpię dlatego myślę o sobie od tej pory i jak tam pojadę to palcem nie kiwnę,a jak o pomoc poproszą to powiem ,że mnie nikt nie pomaga jak potrzebuję więc niech sobie sami radę dadzą i kropka;)

Kobietka faceci są z innej planety, Mają inny tok rozumowania:sorry: Im trzeba napisać czarno na białym czego od nich oczekujemy a i tak zapomną to przeczytać albo zapomną o tym co czytali i tak w kółko :sorry: To są takie dziwne stworzenia, które myślą, że ich rola kończy się na samym spłodzeniu dziecka a cała reszta to nasza sprawa. Oczywiście są wyjątki- mężczyźni których Natura obdarowała instynktem ojcowskich, który się miesza z instynktem matczynym.

Ja sobie dziś zrobię tak: posprzątam tylko mój pokój, wezmę prysznic, włączę film "Narzeczony mimo woli", zjem budyń i kaszkę, przykryję się kocykiem i niech żaden facet mnie nie zaczepia.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie martw sie Kobietka. Aj mam ze szwagierka wspólna kuchnie itd i tez ja jestem"sprzataczka' Aschle kochana tule,cieszmy sie ze staranek,nastepne cykle nasze

Do góry