reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Tez wczesnie zaczelam sie uczyc i dosc szybko rodzice postanowili zapisac mnie do szkoly...ale ze sluchunajszybciej sie nauczyc grac :) u nas tez muzyka w genach chyba przekazana ;-) Iwonka ja jutro myslalam zeby z cora jakies ciacha upiec...Katka no na tej fotce to juz druga krecha widoczna...ciekawe jak u mnie bedzie czy sie uda.

Ty nie miałaś dziś testować?

reklama
Hej kobietki,
ja Was cały czas podczytuję, ale jakoś tak mało co piszę. Zazwyczaj bardzo gadatliwa jestem a tu...:zawstydzona/y:

Ja mam za sobą 6 lat nauki na pianinie, ale byłam zmuszana, więc mnie to nie bardzo cieszyło. Teraz mała w lutym na urodziny keybord dostanie, to cieszę się, że będę umiała sama ją czegoś nauczyć.;-)

Katka - teraz to już nikt nie może mieć wątpliwości, a dolegliwościami się nie martw. Moja gin mi powiedziała, że im bardziej dokuczliwe dolegliwości z początku ciąży tym to lepszy znak, że ciąża rozwija się prawidłowo:tak:

Ja z kolei się martwię, bo od 26 mam takie dziwne brązowawe plamienia z pojedynczymi ciemnymi grudkami. @ powinnam mieć 1.01, a tu takie coś. Plamienia miałam tylko raz w życiu gdy brałam Cilest, ale wtedy były takie różowe. Podbrzusze mnie trochę pobolewa, ale z przerwami. 10.11 byłam u gin i żadnych zmian nie było. W zeszłym cyklu przez kilka dni brałam luteinę dopochwowo. Wie może któraś co się ze mną u licha ciężkiego dzieje? Bo ja już wariuję, a męża nie chcę niczym nakręcać, bo okres inwentur i cały nerwowy chodzi. Help!!!

Właśnie też miałam pytać o kobietkę:-*? Gdzie się podziewasz kochana?:D
Ja dziś troszkę was pomęczę, mąż pojechał z teściami do kina na Hobbita.... A ja zostałam z córką w domku... :p

IDĘ JĄ wykąpie i wracam truć Dupki:D

Domka - bemol obniża dźwięk o pół tonu, a krzyżyk podwyższa - to są te czarne klawisze - przed lub po białym , do którego się znak odnosi - Mam nadzieję, ze zrozumiale

Jak najbardziej suwaczek aktualny na razie @ brak poczekam jeszcze ze dwa dni.Nie chce sie nakrecac albo zrobic testu za wczesnie

Jestem:D Ja nie mam weny iść pod prysznic ale trzeba.. Jakoś tak pusto w domu bez męża... ale pora niedługo będzie znów się przyzwyczajać, zaczną się pewnie w marcu delegacje... i będę sama z córką... mówił że teraz kasa potrzebna a w delegacji ma 2 razy lepiej płacone..Dobrze że teściowa ma Cały sierpień zawsze urlop:) mam ją blisko bo 2 klatki obok. W razie co tylko telefon i jest:)

reklama
Hej dziewczyny:]
Porannie w niedziele, ja dziś humoru nie mam... całą noc spała z córką na jej "malutkim" łóżku bo mój mąż zapomniał kluczy od domu i musiałam spać oz otwartymi drzwiami, nie będę na niego czekać przecież do 12. O 5 przeniosłam się do naszego łóżka bo wszystko mnie tak bolało że już spać nie mogłam... a o 6,30 Nadia zaczęła płakać, Myślałam że chociaż dziś do niej wstanie bo ja nawet nie słyszałam... a on do mnie że mała płacze...idź do niej..normalnie porobąny człowiek, niech spieprza na drzewo i mi się dziś na oczy nie pokazuje.

Pozdrawiam:-*
Aschleee Inis testujecie dziś?

Do góry