reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Domka tak wiem, cieszę się. A tak naprawdę chcę żeby wszystko było w porządku, już zapomniałam jak czas wolno leci jak czeka się od wizyty do wizyty. Następna 21.01.2014

reklama
A ja właśnie piję piwko z sokiem, bo mąż stwierdził po co czekać;-):tak::tak::tak:

Jutro idę kupić kwas foliowy i zobaczymy co będzie;-) nie nastawiam się, nie będę też testować co miesiąc czy mierzyć temp. Póki co będzie to będzie..

Domka wlasnie nie wiem w tym miesiacu podchodze do tego calkiem na luzie nie jak ostatnio moze to zadziala tak jak pisalyscie;-) mysle ze jak do srody @ nie przyjdzie to zatestuje.
Iwonka niestety konta na ovu nie mam bo nie prowadze pomiarow.Jak zwyczajny len staram sie i...czekam na efekty ;-):tak:Malibu...mniammmmmm

reklama
Do góry