reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witam sie. JA mam psa żywego hehe
Mój wykres jakis dziwaczny jest.. Takie duze wachania temperatur 17.12 temp miałam zaburząną i była wysoka.
A dzis przed zmierzeniem musiałam wstac no ale mimo ta mialam bardzoo niską. To normalne?

reklama
Witajcie z rana ;)
Ja wczoraj musiałam smażyć cebulkę do śledzików w pomidorach bleeee , mi smażona cebula obecnie śmierdzi , mój mąż miał to zrobić ,ale wrzucił cebulę do garnka i postanowił wynieść śmieci musiałam na galop do kuchni lecieć i ją ratować , poproś o coś faceta :dry:, potem tak się wzruszyłam bo szukałam zdjęć mojego chrześniaka jak był malutki i znalazłam normalnie taki klusek był maleńki ,a teraz chłopak 7 lat łezka się zakręciła, i znalazłam przy okazji fotki mojego piesia bo ja nie mam pieska ,ale miałam od dziecka i bardzo dobrze mi się z nim dorastało , nauczyłam się wrażliwości i opiekuńczości także polecam pieska dla dzieci tylko ,że akurat u mnie jak miałam kilka latek to psa o mało nie zamęczyłam , mama mówi ,że chował się gdzie się da bo ja go we wózku woziłam i w pieluszki ubierałam :-D,ale tamten zginął pod kołami ,a ten drugi Pikuś zjawił się u nas jak już byłam starsza i do tej pory go ciepło wspominam :tak:

Amaliee- super kolorki , ja kiedyś miałam taki ciemny rudy ,ale to był wypadek przy pracy siostra mi chciała blond zrobić szamponem koloryzującym i wyszło nam marchewkowe coś , położyłam sobie więc ciemny rudy i powiem Ci ,że nawet całkiem całkiem było , ja mam włosy do zapięcia od stanika jakoś słabo teraz rosną ,ale nie ścinam puki co lubię mieć długie włosy , kiedyś ścięłam całe odrosty blond i miałam krótsze nie podobało mi się, ja bez prostownicy się nie obejdę bo moje włosy są falowane ,ale każdy w inną stronę się wygina i muszę bo szału dostaję jak nie wyprostuję.

Ja jeszcze w piżamie siedzę ;D moja mama uradziła wczoraj co kiedy robimy no i najwięcej przypada na jutro jak ja sama jestem bo ona i mąż w pracy :sorry2:,a na dziś w sumie trzeba doprawić mięso na mielone i schabowe , ja mam to jutro smażyć fuj już mi niedobrze na samą myśl ehhhh.

Miłego pracowitego dnia ;)

Kobietka ehh.. faceci, jak sama nie przypilnujesz to zawsze coś nie tak zrobią:p

Ja zawsze chciałam mieć psa, niestety rodzice nie chcieli się zgodzić, a teraz mój jest na nie, ale jemu to nawet rybki przeszkadzają:dry:

oooo wskoczył mi 8tc :-), najbardziej się obawiałam tego 7tc bo poprzednio na tym etapie dzidzię straciłam ,a teraz już mi 8 wyskoczyła i jakoś tak lżej się zrobiło;)

Mój mąż teraz psa nie chce , to znaczy chce i nie chce bo jak widzi małe psiaczki to mówi ,że zabierze do siebie ,ale z drugiej strony twierdzi ,że jak dziecko się urodzi to może wtedy żeby z takim pieskiem sobie dorastało , no i ja też w sumie się waham bo pies to też obowiązek , gdzie nie pojedziesz to pieska zabrać trzeba ze sobą, a u moich teściów mieszkają córki kuzynki i mają alergię więc piesek musiałby siedzieć np w zimie na dworze ,a taki piesek zwyczajny warunków domowych to chyba by mi serce pękło jakbym miała go na mrozie na noc zostawić chyba ,że byśmy tam nie nocowali wtedy ...

Amaliee to działaj już teraz na to gardło może się choroba bardziej nie rozwinie, ja się właśnie wykurowałam, też się bałam, że mi do świąt zostanie, ale na szczęście przeszło, już tylko katar został i czasem trochę pokaszlę, ale to da się przeżyć:)

Też myślę, że chyba lepsza @ w wigilię niż w sylwestra:tak: Ja już czwarty dzień, więc mnie i to i to ominęło o dziwo:szok: Bo ja jak na złość zawsze dostaje jak są jakieś święta czy imprezy:p

No dla mojego też główny argument to kasa, bo ja chciałam albo Yorka albo Shih tzu, a teraz to bym chciała Pomsky, ale on drogi strasznie i w Polsce ciężko go dostać(o ile w ogóle) :(

Ja psy uwielbiam. Marzy mi się leonberger ale nie mam na niego warunków. Z małych rasowych to beagle mi się podobają. Szwagierka ma maltanczyka - co ona nie wyrabia z tym psem... Kokardki, fryzurki, przesada.

reklama
Ja mam małe mieszkanie(3 pokoje, 50 m2), więc nie mogłabym sobie pozwolić na dużego psa(chociaż bardzo bym chciała):-( W naszej klatce jest 10 mieszkań z czego w czterech są shih tzu i w jednym labrador i w jednym kundelek:D

Lisica beagle też są świetne:tak: Ale myślę, że im trzeba poświęcać bardzo dużo czasu na spacerach, bo one się muszą dużo wybiegać, więc to też raczej nie "blokowy" psiak niestety:)

Co do zakładania psu kokardek czy spinek.. fuuuu... :p Stanowczo jestem na nie:)

Psa rasy leonberger ma mojego Męża kuzyn, ale oni to mają całe gospodarstwo z krówkami i w ogóle, więc pies ma tam raj, ale robi wrażenie:tak: Bardzo lubi się witać, czego ja za bardzo nie lubię, bo ten bydlak jest dwa razy większy ode mnie i ja zawsze mam stan przedzawałowy jak tam przyjeżdżamy, a on chodzi wolno po podwórku:-D

Ostatnia edycja:
Do góry