reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witaj Pati.

Dziewczyny to też mój 3 cykl;-/

Bella kochana a jak tam u Ciebie jakies objawy sa?

Fimka u Ciebie tak wczesnie leża prezenty pod choinką??Moja by nie wytrzymałą

Witaj Myszencja;-)

My dzis sie wyspałyśmy. Córki do szkoły nie puściłam bo kaszle i nie chce zeby
sie na swieta rozchorowała. Juz jej zrobiłam ferie.

Katka ja tak sie ciesze ze Ci sie udało;-) az sama sie sobie dziwie;-)Wysyłaj fluidki

Iwonka przykro i;-( tule;-) ale moze szczescie sie do nas uśmiechnie i współnie zasiedlimy
grono wrezsniówek??

Buble nie smutaj;-) damy rade;-)

A O KWASIE TO ŻADNA NIE PAMIĘTA? łYKAMY;-)

Iwonka a Co kupiliscie chłopakom;-)?
Moja dostanie Keabord,gre oeracje,encyklopedie,ksiazke z literkami,2 pary kolczyków.M dostanie bluze i kosmetyki.

Ja chciałam miec dziecko na sile w lipcu,nie udało sie. Teraz tak na luzie. Nawet sie codzien nie przytulamy,nie mam pospiechu,bedzie to bedzie;-)

Dzis bede stroiki szykowac;-)i reszte pierników zdobic;-)

Power jest ciuszki poukladane:) nawet moje i zaraz pranie wstawiam...dzis w planach mam nie przerobic sie hihi takze tylko pranie i prasowanie:)

BubblesGirl, Iwonka

Trzymam kciuki za następne cykle Wasze kobietki, i najważniejsze, przesyłam Wam i wszystkim starającym się fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~!

Bella GRATULUJE KOCHANA, przepraszam, że teraz ale za duzo na głowie miałam i mam.
Katka MIMO ŻE O 12 BETA TO JA TEJ DOBREJ MYŚLI JESTEM I GRATULUJE CI/WAM OGROMNIE. :);)
(Mam nadzieje ze nie pomysliłam niczego, a jak tak to przepraszam!)

Anulka daj mi troszke tej Twojej energi kochana. :* bo ja jestem nie do życia! :(

Napisze krótko co u mnie.
Nudności ustępują. Pana K juz nie odwiedzam jeżeli chodzi o ciaze, ale ledwo zdąrzyłam sie nacieszyć lepszym samopoczuciem, i co? Przeziębienie mnie złapało! Mam dość! Wykończona jestem, jeszcze jak na złość ani czosnku, ani cytryny, ani cebuli w domu! Grr. Nic nie jem od wczoraj wieczora, bo zwracam plus muszę pic powoli bo tez mi nie służy. Kobietki, a jutro podróż :(
Mam to "szczęście" :/

Wszystkich nie doczytam postów, za długo mnie nie było, za co przepraszam.

Ściskam Was mocno!!
I moc fluidek ~~~~~~~~~~~~~~~~ przesyłam! :*

Ostatnia edycja:
Ritta mam do Ciebie pytanie (chyba do Ciebie) z tego co pamietam wykupowalas abonament na ovufriend na rok, powiedz mi ten rok abonamentu zaczal Ci sie od dnia zakupu albo konca okresu testowego?

iwonka po tym jak wykupiłam abonament to w ustawieniach pojawiła się informacja do kiedy jest aktywny (czyli rok od daty zakupu). Abonament wykupiłam jakiś tydzień po wygaśnięciu darmowej miesięcznej pełnej wersji ale po aktywacji cały wykres znów zrobił się kolorowy.
Ovufriend po zajściu w ciąże przekształca się w kalendarz ciąży więc myślę, że nawet jeśli się zajdzie wcześniej roczny abonament się opłaca.

reklama
Lista staraczek od jesieni 2013
( lista będzie się znajdowała zawsze na tej stronie w tym poście i będzie na bieżąco aktualizowana)

Grudzień :
nadzieja! - termin @ 10.12.2013
Fuma_Foch - termin @ 12-14.12.2013
Agita - termin @ 14.12.2013
ookatkaoo1993 - termin @ 15.12.2013

Kusiak - termin @ 16.12.2013
K_a_S - termin @ 16.12.2013

beata1313 - termin @ 19.12.2013
Adelo - termin @ 23.12.2013
Agaawa - termin @ 24.12.2013
Amaliee - termin @ 24.12.2013
beata31 - termin @ 25.12.2013
paulamc - termin @ 27.12.2013
Aschlee - termin @ 29.12.2013
inis - termin @ 30.12.2013
karla21 - termin @ ???

styczeń:
Myszencja - termin @ 01.01.2014
Lisica. - termin @ 02-04.01.2014
Ritta - termin @ 03-05.01.2014
Domka12 - termin @ 09.01.2014
jussastar - termin @ 15.01.2014
Iwonka-biedronka - termin @ 18.01.2014
BubblesGirl - termin @ 18.01.2014

Poczekalnia:
,Joaro, apatka, karotka00, Sysiq, Mizzah, Fimka, Monarti, Ada213

Lista zafasolkowanych:

paulinka88 II termin porodu 06 czerwiec 2014
mika.k II
karolq8 II - termin porodu 19 czerwiec 2014
Mar-chew II
anastazi II - termin porodu 1 lipiec 2014
blueberrry II
- termin porodu 4-6 lipiec 2014
Anulka198424 II - termin porodu 6 lipiec 2014
ma_gda_86 II - termin porodu 10 lipiec 2014
karola1986-21 II
Kazimiera II
kobietka22 II - termin porodu 3 sierpień 2014

Kwiatuszek II
Mexi II
Bellaa II
-caroline- II

Hej wklejam uzupełnioną listę za chwilkę ją przekleję na pierwszą stronę , jeśli ktoś został pominięty to proszę o przypomnienie , puki co czekam na info od dziewczyn które są na czerwono , jeśli nie będzie info przenoszę do poczekalni.

Dziś już czuję się o niebo lepiej , wyspałam się , głowa już nie boli , zły humorek minął , od jutra zaczynam gotowanie z mamą bęziemy gotować bigos , robić śledzie w pomidorach i takie tam , weekend zapowiada się więć kulinarnie;)

Witam wszystkie nowe staraczki , przepraszam ,że wczoraj o Was zapomniałam ,ale czułam się koszmarnie, nawet jak gadałam z mamą i mężem to zaczynałam coś mówić i zapominałam co chciałam powiedzieć taka zblazoana byłam.

Przykro dziewczynki z powodu nadchodzących @ , ale głowa do góry kochane uda się musi ;)
tutaj moje fluidki przesyłam:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

łapcie łapcie ;D

Myszencja - kochana cieszę się ,że wróciłaś do nas ;)

Do góry