reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

No to ładnie jestem w plecy , to zaraz przepiszę Fume-Foch ,a Katka prosiła żeby się wstrzymać do wyniku bety więc jeszcze nie przepisałam no tak przecież ja jeszcze nie gratulowałam , gdzie ja mam głowę

Katka - nasza szalona, zwariowana ,niecierpliwa kobietko moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Życzę spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania ;D

Fuma-Foch - moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! kochana napisz jak się czujesz ,kiedy masz wizytę ?

reklama
Kobietka

nadzieja pisała że termin kolejnej @ ma na 9.01.14
katka zafasolkowana, prosiła o przeniesienie
Fuma raczej nie zafasolkowała (podglądam jej wykres, 18.12 dostałą @)
beata1313 prosiła o usunięcie z listy, przerywa starania na rok

Iwonka przykro mi, zaczynamy prawie równocześnie starania ;-) Słuchajcie też założyłam konto na ovu, bo widzę, że prawie wszystkie go macie. Sprawdza się?

Dobra to idę poprawić listę na nowo , bo zrobiłam Fumę jako zafasolkowaną.

Jeśli chodzi o ovufriend to ja go zaczęłam prowadzić i w tym samym cyklu zaszłam ;D wcześniej prowadziłam tylko enpr.

Walne zaraz wiecie co sie dowiedzialam :eek:
Pierwsza zona mojego eks meza tez jest w ciazy i tez termin na lipiec :eek: a ma z eks corke z 7 lipca haha moj fabi z 6 jest ale jaja:cool:

A smialysmy sie kiedys ze eks plidzi w pazdzierniku haha czyli powiedzenie jest prawda ze nie smiej aie dziadku z czyjegos wypadku hehe bo wychodzi na to ze my pazdziernik mamy w genach haha

no już poprawiłam opowiem Wam wczorajszą wizytę na nfz może to wytłumaczy moje nerwy i ból głowy .
Poszłam do przychodni , podeszłam do recepcji powiedziałam dzień dobry , zero reakcji ,pani z recepcji sobie wstała i gdzieś poszła, wróciła i wyglądało to jakby mnie nie widziała , więc powtórzyłam dzień dobry , nic cisza i się na mnie patrzy , no to mówię ,że byłam zapisana do doktora takiego i takiego , spojrzała wykreśliła mnie z listy i nic , poszłam pod gabinet ,w którym byłam u niego w czerwcu prywatnie i czekam ,ale widzę ,że te panie co czekają mają całkiem inne numerki , i dopiero 4 ma wejść ,a ja miałam 13 z rozmowy wynikło ,że całkiem inny lekarz tam przyjmuje w tym gabinecie, poszłam więc do rejestracji ponownie i pytam ,w którym gabinecie przyjmuje lekarz ,a ona ,że w 7 , ja ,że myślałam ,że to będzie wizyta w gabinecie typowo ginekologicznym bo chcę potwierdzić ciążę ,a ona do mnie ,że trzeba było mówić jak się zapisywałam , ja ,że przecież mówiłam , no ,ale nikt tego nie odnotował :szok:, no dobra poszłam wnerwiona pod tę 7 , no i ja jedna byłam i jakaś pani w środku wyszła ja weszłam lekarz mnie pyta o co chodzi zanim zdążyłam usiąść , powiedziałam ,że chcę potwierdzić ciążę , no to zapytał o datę ostatniej @ i kazał się rozebrać i wejść na samolot , ja mu powiedziałam ,że nie chcę aby mi tam gmerał , a on ,że kiedyś to usg nie było i tylko takim badaniem się ciążę wykrywało , już mu nie pasowało coś, ale kazał wejść na to coś z czego łatwo spaść bo to wyglądało jak średniowieczny fotel do badania , no i na tym samolocie mi usg zrobił jak obok była leżanka :sorry2:, a to całe usg to było tak : włożył spojrzał ciąża jest i wyjął i po badaniu , nie zmierzył , nie przyjrzał się nawet na monitor i kazał się ubrać, poszłam się ubrać i wypisał skierowanie na badania , rzucił na biurko kartę ciąży i powiedział ,że mam sobie wypełnić :szok: nic nie wpisał nie podbił stempla nawet , wyszłam poszłam do rejestracji i ta baba pyta mnie czy jest ciąża ,ja ,że jest ,ale nie wiem nawet który tydzień , chyba wyczuła ,że wściekła jestem i pyta na kiedy doktor kazał się zapisać , ja ,że nie wiem bo nic nie mówił , to mnie zapisała na 8 stycznia ,ale chyba tylko odbiorę wyniki i to wszystko , chociaż kusi mnie żeby iść i mu nagadać do słuchu.Normalnie wściekłam się okropnie ;/

Hmm zrobiłam dzisiaj test owulacyjny bo jajnik daje znać o sobie dość intensywnie i . . . Wg mnie to jeszcze negatywny ale może się mylę

reklama
Monarti negatyw :( Musi być taka sama jak testowa lub mocniejsza.

Amaliee ja też mam problem z wybraniem pierścionka z tych z wystawy, zawsze muszę zamawiać. Jak mój m. kupował mi zaręczynowy to babka powiedziała mu " na ołówki pierścionków nie robimy" :-D

monarti tak wyglądały moje w ostatnim cyklu
20131117_121344.jpg

Załączniki

• 20131117_121344.jpg
    20131117_121344.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Do góry