reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Cześć dziewczyny,
dawno nie pisałam, ale strasznie dużo sie działo. Byłam u gin. Mam niestety tylko jeden sprawny jajnik:( mąż chodzi zniesmaczony całokształem życia i w pracy wszystko się wali, czyli właściwie prawie wszystko w normie. Nie rezygnuję ze staranek. Termin @ 1.01.14 proszę wpisać, jeśli można prosić:-)

reklama
Myszencja fajnie ze wrocilas. Z jednym sprawnym jajnikiem spokojnie mozna zajsc wiec glowa do gory, piers do przedu i dzialamy. A dlaczego drugi niesprawny ?

Lisica wodnisty sluz to tez plodny. Ale przyznam ze w tym cyklu juz 5 dzien piekne bialko jajka. Az zdziwiona jestem ze owu jeszcze nie ma. Tylko tego wiesiolka troche trzeba pochlaniac ( 6 kapsulek dziennie).

Witajcie wieczornie...

Katka pogratuluje po becie;)

Witam nowe staraczki i myszencje oby udalo sie z jednego;)

A ja odpoczywam po tym powerze lazienka,wc lsnia, pokoj malego pachnie i siadlam, ale maly bajki mucil wiec mysle przrciez nie bede ogladac lilo i poszlam do kuchni jak juz poszlam to kuchnia przejrzala i takim sposobem do sorzatniecia zostaje duzy pokoj i sypialka:) ale yo na sobote zostawie...jutro w zaleznosci jak sie bede czuc porzadki w pulkach z ciuchami...teraz boli mnie wszystko,mij uspal malego i siebie a ja przed tv leze:)

Z Fabim staralam sie poltora roku ale bez mierzenia itp jedno poronienie...rowny rok po tym zaszlam, a teraz to byl 2 cykl...i powiem ze zaskoczylam jak zrezygnowalam z nakrecania efekty od razu byly takze dziewczyny &&&&&&&&&&& i lapac ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;)

JA TO KIEDYS TO MIESZKANIE SPALE!! WSTAWILAM WODE W CZAJNIKU I POSZLAM NA SOFE OCZYWISCIE DOCZYTALAM WAS ODPISALAM...WDTALAM I SE MYSLE SWIECZKA TAK SMIERDZI?? WCHODZE A NA KUCHNI NASTAWIONY CZAJNIK:/ PUSTY GORACY MASAKRA JAK NIE ZIEMNIAKI TO CZAJNIK NO:/ ALE URATOWANY CHYBA BEDZIE DZIALAL...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sięęęę:D Ale miałam sen w nocy że ktoś mnie za nogi ciągnie i skopałam nogami męża w nocy, biedny mówił ze kopałam jak jakaś opętana:D
i że go teraz nogi bolą..

Mnie boli brzuch, w gaciach mokro, chyba zeświruję do tej 15 xd:d

Iwonka super że masz testa! Dawaj tu zaraz wieści:D:D

witam się i ja :)

Katka- to czekamy na wyniki potwierdzające

Myszencja82- ja w pierwszej ciąży zaszłam mając na obu jajnikach mega torbiele- gin twierdziła, że to cud w moim przypadku, chciała mnie wysyłać na laparoskopię jeśli by mi nie zeszły- i w 14 tyg ciąży już nie było po nich śladu :) także głowa do góry

A mnie dzisiaj męczyły koszmary- od rana boli mnie masakrycznie lewy jajnik, może po tabsach uśpione jajniki zwiekszają moc :p i dają o sobie znać :) :-)

Życzę Wam miłego dnia :)

Dzień dobry! :)

Na początek witam nową staraczkę pati :tak:
Ja jestem już po 3 cyklu starań, teraz jesteśmy w trakcie 4. Sądziłam, że szybciej to pójdzie ale aktualnie chyba już się zrelaksowałam, bo jak wiem że ominę sierpień (na którym mi zależało) to jakoś spokojniej do tego podchodzę :-) No i zaczęłam cieszyć się tym co mamy pod wpływem rodzinnych wydarzeń.

Katka - masz sikańca to testuj! I pokaż fotkę :-D nie mogę się doczekać! O której wyniki bety?

Inis- O 12 powinny już być. Mam sikańca ale zdecydowałam że zostawię żeby zatestować jeszcze w wigilie będą już 2 mocne( chyba) i wtedy wstawie. A zreszta bym chyba się jeszce bardziej denerwowała...

Pomysł super Katka, żeby w Wigilię testować... na pewno Święta będą miały inna atmosferę :tak: Jeszcze bardziej rodzinną. A wytrzymasz do wtorku? Ja bym nie wyrobiła chyba :-D raczej zrobiłabym wystawę za antyramą z 10 testów pod rząd, dzień po dniu znając mnie haha :-)

reklama
Inis nie pytaj ile ja wczoraj wyrzuciłam do kosza... małż by mnie chyba zabił jak by zobaczył ile ich zrobiłam...

:szok::szok:piję kawę... Nescafe z melkiem... i czuję brzoskwinie? Które są w otwartej puszcze w lodówce?? :szok:

Do góry