reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

owulacji jeszcze nie wykryło, temperatura mi wzrasta,wyczytałam , że plamienie zdarza się nawet kilka dni przed owu i zanika po zwiększeniu się progesteronu...miejmy nadzieję, że to właśnie to ..

Wzrasta ??? Powinna byc nisko, wzrasta po owulacji. Moze za pozno zaczelas robis testy i ovu juz byla ?

Lisica piekne suwaczki ;)

reklama
może za późno , w sumie po tabletkach wszystko jest możliwe.już sama nie wiem. zobaczę jak sytuacja się rozwinie:/ przed ciążą i po miałam dość długie cykle powyżej 28 dni, nie wiem jak teraz.

Monarti ja tez jestem po tabletkach. Jak odstawilam kilka miesiecy temu to cykle byly 28-32 dni. Pozniej znow bralam. A teraz 32 i 35 dni. Tez juz sama nie wiem jak liczyc ale wiem ze mam pozna owulacje 17-20 dc. Musisz sie troche poobserwowac.

Monarti ja tez jestem po tabletkach. Jak odstawilam kilka miesiecy temu to cykle byly 28-32 dni. Pozniej znow bralam. A teraz 32 i 35 dni. Tez juz sama nie wiem jak liczyc ale wiem ze mam pozna owulacje 17-20 dc. Musisz sie troche poobserwowac.

obserwuje:)z czasem nabiorę wprawy:) kwestia czasu:)za bardzo mi zalezy bo chciałabym sprawić nam prezent na rocznice ślubu wrzesniu:p

Oj monarti, zycze aby sie udalo. Ale wiesz jak jest. Jak sie czasem czegos bardzo pragnie to jak na zlosc nie wychodzi. Trzymam kciuki &&&&

Lisica ja w okolicach ovu tez mam mniej sluzu i bardziej wodnisty, ale 3-5 dni przed duzo rozciagliwego. Potwierdzam ze wiesiolek dziala.

Ostatnia edycja:
Oj monarti, zycze aby sie udalo. Ale wiesz jak jest. Jak sie czasem czegos bardzo pragnie to jak na zlosc nie wychodzi. Trzymam kciuki &&&&

dziękuję :) wiem, nie chcę się nakręcać ale to silniejsze ode mnie :) mąz dopiero w sobotę wraca i tak mamy czas bardzo ograniczony do staranek...

jutro relaksik- kosmetyczka , od piątku wolne od pracy do Nowego Roku....czas na odpoczynek :) może jednak :) coś się z tego wykluje :)

Lisica
- kciuki zaciskam - dzisiaj Twój dzień :)

U mnie staranka w pelni. Maz wlasnie wraca z lotniska ;)
Uciekam, musze sie ogarnac i skoczyc do zabki po pieczywo (zapomnialam kupic) zeby chlopina mial nam z czego zrobic kanapki do pracy :D
Pa

reklama
Monarti mój dzień był wczoraj, dziś mąż ma nockę ;-)
Ritta no właśnie, bardziej wodnisty niż rozciągliwy. Chyba wypróbuję jednak wiesiołek w tabletkach w przyszłym cyklu, bo póki co chciałam zużyć zmielone nasiona. Ale przyznaję, że często o nich zapominałam :zawstydzona/y:

Do góry