reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Domka ja mam katar,boli mnie gardlo i glowa i jakas bez sily sie czuje a no i mam goraczke 38,6
do piatku chcialabym byc zdrowa bo wyjezdzamy...zobaczymy.
Musze sie napic goracej kawusi zeby jakos funkcjonowac
To super corcia na pewno bedzie sie cieszyla z prezentu a mowilam Ci ze moja corka nauczyla sie juz grac Panie Janie? bo bardzo lubi ta piosenke a stwierdzilam ze jest latwa ta piosenka wiec ja nauczylam

Iwonka bo facet jak chory to trzeba latac jak na oddziale ratunkowym bo wlasnie za chwile zejdzie z tego swiata....moj tez czasami przy zwyklej grypie twierdzi ze na zawal pewnie umrze itp ;-)

Kurde mimo ze chora jestem to mam jakiegos powera;-)
Zrobilam ciasto na pierniki,wymieniam wode w akwa,gotuje obiad i robie przemeblowanie;-)0

Aschle mnie też dzisiaj choroba z rana rozkładała:crazy: Ale czuję się już trochę lepiej, tylko gardło strasznie boli i zaczął mnie katar męczyć, mam nadzieję, że nam szybko przejdzie:tak:

Katka nie stresuj się, bo to nic nie da, a tylko sobie nerwów napsujesz, będzie dobrze zobaczysz:tak:

Ojj tak faceci to niby ta "silniejsza płeć" a jak przychodzi do choroby to oni tacy delikatni:p

hej dziewczyny.. ja o 7 rano na becie bylam :tak: i czekam na faceta z krono-pol bo reklamowałam panele i ma przyjechać na oględziny.. ciekawe jak ja go wpuszczę do pokoju mojej małej jak właśnie zasnęła :szok:
wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!!!
uciekam pichcić obiadek ;-) zapału do porządków świątecznych brak :-( nie mam jak teraz nawet okien umyć bo jeśli ciąża się potwierdzi to wolę dmuchać na zimne.. z resztą mój mąż już zapowiedział że chętnie pomyje okna bo od mojej ostatniej ciąży nie miał okazji umyć :-) a chyba dokładniej to robi niż ja :-D buziaki dziewczyny

Bubbles - dzięki Kochana. Tylko nie liczę na ten cykl, z tymi torbielami na jajniku i tą jedną mega, to wątpię, nawet szczerze to się boję w tym przypadku pozytywnego.

reklama
Katka nie odpuszczasz:) przed terminem @ jazda zeby jej nie bylo :) II wyszly i nadal to samo hehe jutro uwierzysz:) piekny prezent bedzie na swieta:)
a ja chcialam wam pokazac filmik z usg ale nie moge wstawic go bo plik w formacie mam inny i nie wchodzi :/ a zapomnialam jak sie zmienia ehhhh

Do góry