reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
JA jak przyjechałam do polski dwa lata temu na wakacje to pojechaliśmy nad wode się kapac i tam ojciec probowal synka uczyc plywac a małemu to tak nie bardzo szlo...a ojciec mu DUP GLOWE POD WODE za każdym razem jak nie umial utrzymać się na wodzie...no myslalam ze maly się utopi.....!!!!!! było tam tyle ludzi maly już się darl a nie plakal...a ludzie tylko patrzyli...nikt nie zareagowal....jak mój maz tam podszedł i zaczal wrzeszczeć na gościa żeby wyszli z wody bo po policije zadzwoni...to gościu dzieciaka zostawil na tej głębokiej wodzie a sam rzucil się do bicia na mojego ja zaraz po małego do wody bo się topic zaczal ktoś tam tez się do wody zaraz rzucil za malym.....
co się potem okazało ze to byli sąsiedzi i teraz za każdym razem jak przyjezdzamy to musimy samochod od razu do garażu chowac bo już dwa razy gościu nam lusterka polamal....a policja nic na to....tylko protokul spisali i spierda....laj na drzewo....zero zaangażowania.......

Dzien dobry Dziewczyny.Ja dzisiaj kiepsko sie czuje wiec dopiero teraz siadlam przed kompa mnie dorwalo chorobsko Zobacz załącznik 599394Mam nadzieje ze szybko sie jej pozbede.Normalnie jakas nie przytomna chodze...JAk tak napisalam mojemu to sie pyta w jakim jezyku do niego mowie bo po polsku co znaczy nieprzytomny to wiecie a po czesku nepřítomný to znaczy nieobecny i takim oto sposobem robi se ze mnie od rana jaja...
Katka juz sie nie moge doczekac az nam jutro napiszesz dobra nowinke:tak:
Hmm ja tez uwazam ze w PL powinni bardziej dbac o dobro Dzieci i dzialac zanim wydarzy sie tragedia ale w niektorych krajach przesadzaja w druga strone zabierajac dzieci rodzicom za jakis glupi donos sasiadki...a wiadomo kontakty z sasiadami sa rozne...

Jezu katka ty już nam schizujesz;-) przestan sie w ten test wpatrywac. Wazne ze jest ta kreska. Jutro wyniki bety. Matko uspokój sie;-)))

Ashle a co ci dolega?? Ja mam tak zatkane zatoki że smarkam ropą;-/ 2 rolki papieru mi od rana poszło. I taka rozbita sie czuje;-/
Aaaa dzis ma keabord przyjsc;-)
A M pod choinke chyba ma w planie zegarek mi kupic;-))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry