reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Jak w zeszłym cyklu odstawiłaś to tamten cykl mógł być inny, bo jednak organizm się musi przestawić, nie chcę Cię nakręcać, ale trzymam kciuki, żeby jednak to nie były objawy na @;-)

Bubbles nie nakręcasz spokojnie, już wyluzowałam w sumie dzięki wam:) Od 2 dni test leży u koleżanki przyniesie mi dopiero w poniedziałek więc nawet mnie nie korci:)

Czy na miesiączkę czy na ciąże, już nic mnie nie zdziwi... Nie ten to kolejny:) Być może prezent na święta, a być może prezent na 3 urodziny córki w styczniu:) albo jeszcze lepiej na moje 21 w lutym:) zawsze jest Okazja:D W kwietniu na Prima Aprilis.:) W maju na Dzień Matki:) W czerwcu na rocznice ślubu:) ehhh hahahaha powaliło mnie:D

reklama
Też sobie to tak tłumaczę, że nie teraz to będzie prezent z innej okazji:-D Też mam urodziny w lutym:)) To może lepiej niech koleżanka przyniesie Ci test we wtorek na wieczór, bo w poniedziałek to już będzie korciło hehe:D

Witam sie.
CAroline do sałtki to idzie ryż,wedzone udko kurczaka,gotowana marchewka,papryka żywa albo konserwowa,
kukurydza,ogórek konserwowy,jajko gotowane,cebulka i majonez. Siekasz i juz;-) proporcje jakie chcesz;-)

Lecec dosprzatac i szszłyki i koreczki naszykowac bo o 14 goscie;-)

GArdło mnie boli.

Katka,Buble trzymam kciukasy;-)

A co do sylwestra u nas też Biała sala;-) w zeszłym roku bylismy u zanjomych ale pojechałam z kolezanka jej syna gdzies tam zawiezc
i kolezanka wpadla w poslizg i lampe w audi zbila to jej maz tak sie zdenerwowal ze
na tym sylwku sie jak na żałobie czuliśmy;-)

amaliee - jakbym siebie słyszała przed ponad 1,5 laty.. przed ciążą z moją małą nienawidziłam wytrawnego! dla mnie to była katorga jak ktoś mi nalał w gościach a ja musiałam choćby łyka wziąć żeby przykrości nie sprawić.. ale po ciąży jakoś tak mi się odmieniło że słodkie mnie mdli :szok: ps i my też a ślub zażyczyliśmy sobie winka :-) zebraliśmy jak się nie mylę 33 buteleczki :-) i jeszcze goszczą w naszej piwnicy - otwieramy jedno na każdą rocznicę :-)
bublesgirl pogratuluj dziadkom bo jest czego :-) moi w listopadzie mieli 60 lecie ślubu :-) coś pięknego .. :tak:
ookatkaoo my też z mężusiem na białą salę.. dopiero jak dzieciaki podrosną to wybierzemy się gdzieś na bal.. a marzy nam się właśnie zakopiec :-) no i ja też w tym roku mam dyżur i nie piję.. tym bardziej że o północy moja mała pewnie się obudzi przez huk i będę musiała jej więcej czasu poświęcić..

to dziewczyny coś mi się zdaje że nasi panowie dadzą sobie popalić w sylwestra i po północy już odlecą a my się na bb spotykamy :-D:-D:-D
ja dzisiaj od 3-5:30 nie spałam.. moja mała płakała i aż się zanosiła.. nie wiem czy brzuszek czy ząbki :-( ledwo na oczy patrzę bo późno poszłam spać :-( miłego dnia wszystkim :-)

-caroline- dziękuję w imieniu dziadków:tak:

Ja kiedyś też tylko słodkie winko preferowałam(po osiemnastce miałam manie na Martini Bianco;D), ale odkąd zdarza mi się popijać z teściową, a ona tylko wytrawne lub półwytrawne lubi to jakoś się przekonałam(nie powiem na początku to tak trochę z przymusu to wino sączyłam, żeby jej przykro nie było, ale da się przyzwyczaić;D).;-)

amaliee - jakbym siebie słyszała przed ponad 1,5 laty.. przed ciążą z moją małą nienawidziłam wytrawnego! dla mnie to była katorga jak ktoś mi nalał w gościach a ja musiałam choćby łyka wziąć żeby przykrości nie sprawić.. ale po ciąży jakoś tak mi się odmieniło że słodkie mnie mdli :szok: ps i my też a ślub zażyczyliśmy sobie winka :-) zebraliśmy jak się nie mylę 33 buteleczki :-) i jeszcze goszczą w naszej piwnicy - otwieramy jedno na każdą rocznicę :-)
bublesgirl pogratuluj dziadkom bo jest czego :-) moi w listopadzie mieli 60 lecie ślubu :-) coś pięknego .. :tak:
ookatkaoo my też z mężusiem na białą salę.. dopiero jak dzieciaki podrosną to wybierzemy się gdzieś na bal.. a marzy nam się właśnie zakopiec :-) no i ja też w tym roku mam dyżur i nie piję.. tym bardziej że o północy moja mała pewnie się obudzi przez huk i będę musiała jej więcej czasu poświęcić..

to dziewczyny coś mi się zdaje że nasi panowie dadzą sobie popalić w sylwestra i po północy już odlecą a my się na bb spotykamy :-D:-D:-D
ja dzisiaj od 3-5:30 nie spałam.. moja mała płakała i aż się zanosiła.. nie wiem czy brzuszek czy ząbki :-( ledwo na oczy patrzę bo późno poszłam spać :-( miłego dnia wszystkim :-)

Kochana z którego stycznia jest twoja córka?

reklama
Czesc dziewczyny.
Zabijecie mnie bo wiem ze Katki nie wolno nakrecac, sama wystarczajaco sie nakreca ;)
Ale nie moge sie powstrzymac. Katka masz piekny ciazowy wykres. W 26 dc spadek implantacyjny a po tym piekny wzrost zwiazany z produkcja progesteronu. Oby bylo tak jak pisze. Trzymam kciuki &&&&&&

Do góry