reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Caroline no ja uwielbiam te gazetki hehe:-) wybaczam ci ze mi nie podeslalas:-) hihi

Dla tych co testuja trzymam kciuki:-*:-*:-*

Mnie cos glowa dzisiaj boli. My dzisiaj jedzieny na spotkanie z jakims projektantem kuchni jestem ciekawa jak nam ja zaprojektuje.

Domka niesamowita jesteś z tym menu, super.
Zrobiłam dziś drugi test, są II grube, ale powiem wam miałam stresa że nie wyjdzie, ale są dwie .:-)
Katka skoro Ritta mówi że wykres ładny to tak jest.Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bella no to teraz juz oficjalne gratki hurrrrra.gif Teraz nidnych 8 juz miesiecy

Załączniki

• hurrrrra.gif
    hurrrrra.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 55
Dzięki dziewczyny, próbuje zrobic zdjęcie aparatem ale się naświetla wychodzi białe, później jeszcze spróbuję pokombinowac.
Jak zatrzymac wykres na enpr. bo on cały czas dodaje mi kolejne dni.

Ostatnia edycja:
Bella świetne wieści!! Gratuluję!

Ja też dziś zrobiłam test, miałam cichą nadzieję, ale w moim przypadku "nadzieja matką głupich..."
Jedna kreska. Robię porządki generalne, żeby po świętach wrócić do czyściutkiego mieszkanka! :tak:
Będę tu dziś zaglądać, ale nie za często.

Domka piękne potrawy! Galaretki idealne! ;)

reklama
Jaaaak mnie bolą nogi:szok: Pochodziłyśmy z mamą ze 3 godziny po galerii, a ja padam na py..(twarz:p) :eek:

Ritta
to samo pomyślałam jak patrzyłam na wykres Katki, że taki ładny skok ma, to może po zagnieżdżeniu;-)

Domka narobiłaś mi smaka na takie szaszłyki, chyba się jutro pokuszę i zrobię:) A babeczki urocze:-)

Katka myślę, że jak masz do wyboru w poniedziałek betę lub test to beta będzie bardziej wiarygodna:tak:

Bella koniecznie pochwal się testem:D

Fimka trzymaj się kochana:))

Do góry