reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Domka widzę że, ciebie dziś energia rozpiera, porządki robisz. Ja mam dużo w sumie zrobione ale jeszcze kilka rzeczy przed świętami przydałoby się zrobic.

reklama
Bella nie rozbiera mnie energi tylko przeziebienie;-/ moje zatoki tak wczoraj bolalay ze z termoforem na glowie spalam ale pomoglo;-)

Musze wysprzatac bo w sobote córci urodziny robie;-) Aze nie mieszkam sama tylko ze szwagierka to burdel na kółkach bo wszyscy mysla ze w tym domu tylko ja sprzatam i nikt pakcem nie kiwnie... ehh szkoda gadac

Karla kiedys próbowałam to focha strzelila i sie rok nie odzywala,a pokoj ma naprzeciw naszego no i kuchnia i lazienka na spolke. nieraz jak sie wkurze to nic nie robie(aby u siebie w pokoju) to jak jej sie nogi do podlogi kleja to dopiero sprzata,dziecko ma jej 2 lata a łazi caly brudny,bo aby wieczorem go kapie,ani rak mu nie umyje ani nic,brudasy ze glowa mala. Jak slub swoj i cgrzciny robila to w pokoju dala obiad bo kasy na nic wystawniejszego nie miala,to niby posprzatala a kolo stolu stala deska do prasowania z zelazkiem;-) i mam zdjecia jak rodzice ja blogoslawili a w tle ta deska co cale to wesele przestala;-) ja bym sie wstydzila

Ostatnia edycja:
Jak do szwagierki przychodz goscie to sie mszcze i w przedpokoju w łązience i kuchni robie burdel;-)) A to wanne pasta uciapie,a to woda w przedp[okoju mi sie wyleje;-) a najlepszy jest moj maz bo jak szwagierka podłoge umyje w kuhni to on tam wlazi w butach z blota albo kotlowni;-) nieraz go opierdalam a on sie smieje ze jak oni nie szanuja mojej pracy to on nie bedzie ich pracy szanowal. A takie lenie. M w zeszlym roku szwagierki mezowi kazal patyki na rozpalke dziabac to ten idiota sekatorem poszedl ciac bo mowi ze siekiera nie umie,idiota taki ze hej;-)

Współczuje wam dziewczyny, Ja mieszkam u teściów, ale mamy poddasze połączone z dwoma pokojami na piętrze. Osobne wejście, także teraz w zimie to nie raz się z nimi tydzień nie widzę. Mam 130 mkw. 2 pokoje, salon z kuchnią, sypialnie i łazienkę,i jeszcze mozliwośc zrobienia dwóch pokoju na poddaszu nad pokojami z piętra, miałabym dwu poziomowe mieszkanie, na razie nam wystarcza mamy sporo miejsca, ale wszystko osobne to rzecz bezcenna. Poddasze jest połączone z tymi pokojami. Wkurzające to jest jak musicie same wszystko robic, i jeszcze za kogoś, już nie mówiąc o prywatności.

reklama
Amaliee, Domka współczuję "współlokatorów", chyba najgorzej jak się ktoś wpierdziela, a sam nic nie robi:wściekła/y:

Mnie chyba też coś rozkłada, jakaś taka zmęczona się czuję, wróciliśmy z zakupów, w domu ciepło(mój w gaciach łazi:p) a zimno mi i w ogóle jakoś tak chorobowo się czuję:(
Mam nadzieję, że się to nie skończy czymś poważniejszym.. Lecę zrobić ciepłą herbatkę z miodem i imbirem, może mnie trochę rozgrzeje:))

Do góry