reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
O taka sukieneczka jak jest w Pepco fajowa:D
Ja mam dla Nadusi różową brat jej na wakacje kupił w Angli z Primarka, extra narazie duża ale od wakacji nie mierzyłam jej , a może akurat bedzie dobra taka do kostek.:D

Pije kawke troszkę spanie mi przeszło ale może kimne się jednak z Nadsia po 14:)

Paula- Długo masz to krwawienie rzeczywiście:)
Rita dziękuję za odpowiedz...

Ale mam podniesione ciśnienie.

Pamiętacie jak wam ostatnio opowiadałam o tej dziewczynie co zaszła w ciąze pierwszą jak miała 16 lat a teraz ma 20 prawie i jest w ciązy z 2. Tylko że z innym gościem.
A wiec tak, przed chwilką zeszła sąsiadka na kawkę, i mówi mi że Sandra jej własnie ostatnio mówiła że ja głupia jestem ze chce drugie dziecko, że Nadie mam jeszcze małą, żebym najpierw ją odchowała a potem zajęła się drugim...

No normalnie szlag mnie trafia jak taka tępa bladź pieprzy takie głupoty że normalnie złapała bym ją za wszarz i wyszarpała wszystkie kłaki. Tylko że to kuzynka mojego męza ale normalnie tak zrobie jak jeszcze raz usłyszę... i normalnie powiem jej co myśle.
Piep***a blaź sama nie wiem kto jest ojcem pierwszego, ten drugi też nie wierzy ze wg teraz jest w ciązy i czy o napewno jego dziecko. Mieszka na wynajmowanym mieszkaniu, 4 letnim dzieckiem się wg nie zajmuje tylko tyle co zawiezie do przedszkola...i potem babcia z nim siedzi.... ehh

Najlepsze jest to wyobraźcie sobie, Ona nawet nie ma potwierdzonej ciązy przez lekarza a ona już chrzest dziecka planuje, a Szymon ma 4 lata i nieochrzczony do tej pory, Chodzi do swojej bratowej, czyli do tej blądynki co tam na tym zdjęciu jest z mojego panienskiego to moja znajoma tez, i ostatnio przedwczoraj mówi mi własnie ta kolezanka ze Sandra przyjchała do niej o 8 i sobie szafe przeglądała tej kolezanki, Wyciągła tunike a koleżanka jej mówi ze nie moze jej tego pozyczyc bo to nie jest jej tylko jej mamy a ona z tekstem....Ale ja jestem w ciązy i mi nie mozna odmawiac!!!!????

Puste babsko!

Ja przynajmniej bede mam swoje mieszkanie, męża który ma stałą prace...a ona! Jezu uduszę ją kiedys....

sory ale musiałam się wam wyzalic.

katka ja na swoim mezu wykorzystuje ten tekst:):):):) jak go proszę żeby mi kanapke zrobil a on mowi ze nie chce mu się...to ja mu na to ze mi nie wolno teraz odmawiać bo go myszy zjedza haha:):):):)ale to jest tak zartem powiedziane:):):)i on się tylko smieje :):):):)

a ta laska niech się swoim dzieckiem zajmie i pilnuje swojego zycia a nie ocenia ciebie....

ja tam mysle ze im mniejszy odstep miedzy dzieciaczkami tym lepiej....

Anulka ja też tak myślę dlatego się zdecydowaliśmy choc jeszcze pół roku temu nie myśleliśmy o dziecku ci powiem.
Ale chyba skoro się zdecydowaliśmy to zdajemy sobie z wszystkiego sprawe, zreszta ja nie mam nawet zamiaru słuchać co taka pusta tępa kretynka ma do powiedzenia, niech najpierw sie zastanowi komu wcisnie teraz bajkę że jest ojcem dziecka.

Co tu taka cisza...? Żyjecie?

Ja leże w łóżku, mała usnęła, normalnie łzy mi aż z oczy ciekną taka zmęczona jestem, poszła bym spać ale wróżka mężowi obiadu raczej nie zrobi:(

reklama
a ja wlasnie robie te naleśniki...dodalam trochę olejku waniliowego i pachnie w całej chałupie jakby ciasto się pieklo.....:)

Mmm ja dziś nawet nie mogę się na obiad patrzeć, chyba ta pasta z tuńczka co rano zjadłam była jakaś nieświeża bo na myśl o jedzeniu mi się nie dobrze robi:(

To chyba przez cisnienie...

Do góry