reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
witajcie dziewczynki!!! Mogę się do was dołaczyc?? my z męzem juz sie jakiś czas temu staraliśmy ale mineło parę miesiecy i nic ja straciłam ochote na seks i wogóle, zaczelismy się kłócić troche mineło doszliśmy do ładu i teraz na luzie wiekszym chce do tego podejśc chociaz jestem pewna ,że przy każdym okresie bede ryczec:(

Witamy Karla!
To idealne miejsce dla Ciebie ;)
Tutaj można ryczeć, śmieć się, wygadać ;)
Zapraszamy w nasze skromne progi ;)

Powiedz coś więcej o sobie - ile masz lat? Jakie jest Twoje hobby?

Miło dziekuje za uprzejme przyjęcie kochana:)
Mam na imię Karolina wiekszość mói Karla bo wygodniej:) mam 23 lata w lutym 24:) a dokładnie w walentynki:)
Chwilowo jestem kurą domową:) niedawno straciłam pracę:( z wykształcenia kosmetyczka, wizażystka i stylistka paznokci.
Aczykolwiek na codzień się tym nie zajmuję. przynajmniej na razie.

hej dziewczyny,
juz w pracy.chodze w rajstopach grubych bo do spodni sie nie zmiescilam.opuchnieta jestem.dzwonilam do Taty zeby przywiozl mi spodnie na gumce.
Witaj Karla:)
ale mam zgage i mdlosci... Wzielam krople zoladkowe rano bo znow na wymioty mi sie zbieralo.

Hej panny ja juz na nogach:D i piję kawkę...

Wczoraj od godziny 15,45 do 2 nie było prądu;/
Na telefonie wybrzdąkałam tylko to co dałam rade zanim bateria nie padła...

Wczoraj coś mojego męża do padło i przytulaliśmy się jak przywiozłam go z pracy i wieczorem, Mówię mu jakoś o 23 że jestem padnięta i idę spać a on że i tak weźmie mnie na śpiocha xd''
Obudziłam się o 2 w nocy i były pozapalane światła w kuchni łazience i przedpokoju:) i grał telewizor:D a to dlatego ze nie pamietaliśmy czy światła były zapalone czy nie jak wyłaczyli prąd...:D
U mnie tempka skoczyła niby zobaczymy co z tego będzie...

Nie zgadniecie której wczoraj kurier przywiózł mi piżamkę.... o 22,30!!!! hahaha

Ps. W To jeszcze bardziej nie uwierzycie. Zacznę ..ale długa historia...

Mam siostrę która ma 28 lat, Nazywa się Weronika. Mając 18 lat wyjechała za granice z chłopakiem i słuch po niej zaginął... Wg się nie odzywała... Kiedys znalazłam ją na naszej klasie i na fb i pisałyśmy troche ale kontakt znów się urwał..

Wczoraj wchodzę na ovufriend... Na wątek dziewczyny z DOLNEGO ŚLĄSKA. i tak czytam i czytam i natknęłam się na wpis od dziewczyny z nickiem WERONIKA86. O Taki

weronika86
Autorytet
148
Wysłany: 27 listopada, 23:00 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś

Ja aktualnie w Anglii, ale pochodze z Zabkowic Slaskich a M ze Strzelina
wink.gif

Pierwsze skojarzenie... ku*wa moja siostra'>?? i odpisałam że ja tez jestemz ZŚ I Chyba siostre znalazłam a ona :)

weronika86
Autorytet
148
Wysłany: 9 grudnia, 18:38 Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś

Kasia1993 napisała:
Ja też jestem z Ząbkowic Śląskich, i kurde no.. MOja siostra ma m ze strzelina i tez jest weronika... zbieg okoliczności?

Kasiu to chyba jednak JA! ale jajca- spotkalam siostre na ovu po 11 latach
smile.gif

:D i nie miałam potemmm prądu xd tylko telefon:D

Może dziś z nią popiszę wiem ze stara się o 2 dziecko 26 msc juz, ma 11 letniego synka Stasia:)

Dobre jaja co?

Witam Nową Staraczkę:) Rozgość się!

Domka!!!! Kochana tylko nie mów że @ przyszła?

Dzień dobry kochane! Ja tak na szybko się witam, bo zaraz spadam do szkoły przedstawiać ważny projekt. Z rana kupiłam Mojemu prezent już na gwiazdkę - z Alledrogo. Już czuję się biedna :szok: Jeszcze tylko znaleźć pomysły na resztę ludu, którym trzeba coś kupić... to jest moje zadanie na dzisiaj.
Miłego dnia! :tak:

Karla - witaj :-D Długo się staraliście? Używaliście jakiś "wspomagaczy" - ziółka, siemię itd? Jak już dołączyłaś do nas to jestem pewna, że raz dwa Wam się uda :tak:

reklama
Do góry