reklama
ogolnie w tej pracy jest cyrk. Szefowa oskarza pracownikow o kradziez a pozniej premie daje.wydziera sie po wszystkich.ja nie jeden raz sie poplakalam.zasady niezgodne z sanepidem i prawem pracy.nic.szukam pracy.a w pracy nikt nie chce ze mna rozmawiac bo sie wydzierala po wszystkich.
A
Anulka198424
Gość
Witajcie poniedzialkowo...ja juz po pobraniach...2 razy kuj kuj bylo bo sie rzekomo zestresowalam hihi nie lubie pobran u siebie:/zaplacilam tylko 54 zl a to podstawowe tylko nie chce myslec o pozniejszych badaniach i kwotach:/ wyniki dzis po 15 i 17 bo serologia osobno...wiec jutro odbiore wszystko a w srode WIZYTA
zlecialo 4 tygodnie jak nic...
Moj pojechal do pracy ale zanim z pobran wrocilam to juz byl w domu...wlasnie pojechal do banku o kredyt pytac na mieszkanie...ciekawe co zalatwi...mnie cos os soboty wieczor w pachwinach boli:/ i cyce coraz bardziej...
U nas leje na szczescie slisko nie jest...zle spalam tej nocy, wogole zasnac nie moglam...
Iwonka 100 lat dla synka
Domka trzymam nadal kciuki&&&&&&
Katka oby z mala nic powaznego nie bylo
Za reszte rowniez &&&& i fluidki sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ lapac kochane
Ja zawsze bylam za zywa choinka i taka tez w pokoju mialam a rodzice na dole sztuczna,w tamtym roku nie mialam ze wzgledu na malego a w tym roku bedzie zywa choc moj mowil o sztucznej...tesciu w lesie pracuje wiec drzewko znajdzie
Moj pojechal do pracy ale zanim z pobran wrocilam to juz byl w domu...wlasnie pojechal do banku o kredyt pytac na mieszkanie...ciekawe co zalatwi...mnie cos os soboty wieczor w pachwinach boli:/ i cyce coraz bardziej...
U nas leje na szczescie slisko nie jest...zle spalam tej nocy, wogole zasnac nie moglam...
Iwonka 100 lat dla synka
Domka trzymam nadal kciuki&&&&&&
Katka oby z mala nic powaznego nie bylo
Za reszte rowniez &&&& i fluidki sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ lapac kochane
Ja zawsze bylam za zywa choinka i taka tez w pokoju mialam a rodzice na dole sztuczna,w tamtym roku nie mialam ze wzgledu na malego a w tym roku bedzie zywa choc moj mowil o sztucznej...tesciu w lesie pracuje wiec drzewko znajdzie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
No nic
Ja wypiłam drugą kawkę z sąsiadką i zabiore się zaraz do pracy^^ sprzątania troche... ale od dziś bedzie więcej bo m zaczyna trzec te zabudowy wiec bedzie syfu co nie miara
ale chciałabym zeby do konca tego tygondia to zrobił i bym sobie juz generalnie na świeta sprzątała
A
Anulka198424
Gość
misie a myslalyscie o pobraniach z pepowiny komorek do banku? bo dzis tesciowa do mnei z takim pytaniem...i e jesli sie zdecyduje to oni to oplaca nie zaszkodzi a kiedys moze np pomoc ... ale wymyslaja:/
reklama