reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
ogolnie w tej pracy jest cyrk. Szefowa oskarza pracownikow o kradziez a pozniej premie daje.wydziera sie po wszystkich.ja nie jeden raz sie poplakalam.zasady niezgodne z sanepidem i prawem pracy.nic.szukam pracy.a w pracy nikt nie chce ze mna rozmawiac bo sie wydzierala po wszystkich.

Witajcie poniedzialkowo...ja juz po pobraniach...2 razy kuj kuj bylo bo sie rzekomo zestresowalam hihi nie lubie pobran u siebie:/zaplacilam tylko 54 zl a to podstawowe tylko nie chce myslec o pozniejszych badaniach i kwotach:/ wyniki dzis po 15 i 17 bo serologia osobno...wiec jutro odbiore wszystko a w srode WIZYTA:) zlecialo 4 tygodnie jak nic...
Moj pojechal do pracy ale zanim z pobran wrocilam to juz byl w domu...wlasnie pojechal do banku o kredyt pytac na mieszkanie...ciekawe co zalatwi...mnie cos os soboty wieczor w pachwinach boli:/ i cyce coraz bardziej...
U nas leje na szczescie slisko nie jest...zle spalam tej nocy, wogole zasnac nie moglam...

Iwonka 100 lat dla synka:)
Domka trzymam nadal kciuki&&&&&&
Katka oby z mala nic powaznego nie bylo:(
Za reszte rowniez &&&& i fluidki sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ lapac kochane;)
Ja zawsze bylam za zywa choinka i taka tez w pokoju mialam a rodzice na dole sztuczna,w tamtym roku nie mialam ze wzgledu na malego a w tym roku bedzie zywa choc moj mowil o sztucznej...tesciu w lesie pracuje wiec drzewko znajdzie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No nic:) Ja wypiłam drugą kawkę z sąsiadką i zabiore się zaraz do pracy^^ sprzątania troche... ale od dziś bedzie więcej bo m zaczyna trzec te zabudowy wiec bedzie syfu co nie miara:p ale chciałabym zeby do konca tego tygondia to zrobił i bym sobie juz generalnie na świeta sprzątała:D

misie a myslalyscie o pobraniach z pepowiny komorek do banku? bo dzis tesciowa do mnei z takim pytaniem...i e jesli sie zdecyduje to oni to oplaca nie zaszkodzi a kiedys moze np pomoc ... ale wymyslaja:/

Anulka mój kolego pobrał krew pępowinową dla całej trójki dzieci. To spory koszt bo na wstępie 2000 zł a później 500 zł rocznie.
Ja mam mieszane uczucia.

reklama
Do góry