reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Zrobilam testa hihi i uwierzycie ze stres jakbym pierwszy raz robila hahaha
No to prosze okaze go wam i chyba wszystko jasne i kazdy zapamieta moja historie;)
Drugie dziecie tez bedzie mialo pamiatke:)

Załączniki

• 1384010359685.jpg
    1384010359685.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Witam kochane
dolaczam do Was :)
krotko o mnie, mam 30 lat dwojke dzieci 4 i prawie 7 lat teraz staramy sie o 3 maluszka :)
Dwa miesiace temu odstawilam tabletki, i po moim ostatni wlasciwym @ nie zabezpieczamy sie :)
Okres powinnam dostac 18.11 zobaczymy co z tego wyjdzie.
Milego dnia i pozdrawiam Was

Witam serdecznie :)

Dolacze do Was :)
Pierwszego posta mi nie dodalo, nie mam pojecia dlaczego...

Moze w skrocie, mam 30 lat i dwojke dzieciakow 4 i 6 lat.
Doszlismy do wniosku ze 3 bylaby idealna wiec we wrzesniu odstawilam pigulki.
Okres z odstawienia jak w zegarku, kolejny normalny tez. Listopadowy przypada na 18.11. Mam nadzieje ze go nie dostane ;)
Nie zabezpieczamy sie jak sie uda to sie uda jak nie to za miesiac ;)

Ok to poki co na tyle. Pozdrawiam i zycze milej soboty

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiec z faktem ze rosne w sile (piekne kreski) wysylam wam fluidki i zarazajcie sie otwierac rece buze i wszystko inne hihi
leca!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Łapię dla siebie na zapas :-)
Za chwilę idziemy z mężem i synkiem do szwagra na spóźnione urodziny. Jutro planuję pojechać do swoich rodziców.
Dziewczyny, z teściową to jest dobrze póki nie zalezie za skórę ale trzeba ją tolerować, w końcu to matka męża. Już kiedyś pisałam że mojej jestem wdzięczna za pomoc bo z racji tego że nie pracuje to zajmowała się moim dzieckiem i zawsze mogę liczyć na nią gdy syn zachoruje i nie może iść do przedszkola. Swoje za uszami ma ale nikt nie jest idealny. Nie raz myślałam o wyprowadzce w nerwach, nie raz się gniewalysmy na siebie. Ale wiem, że bez niej byłoby nam o wiele ciężej. Nie wiem jak to będzie przy drugim dziecku, ale mam nadzieję że będę mogła na nią liczyć. A jeśli nie to też sobie poradzimy :-)

Ja mam nadzieje ze rodzenstwo urodzi sie jak najpredzej bo nie chce zbyt duzej roznicy wieku.
Poza tym zaluje ze nie staralismy sie o malucha dwa-trzy lata temu... no ale wyjazd z Polski, brak kasy itd... no coz czasu sie nie cofnie.
Przepraszam za literowke ale nie mam Polskiej klawiatury.

edit:
Ogolnie sie zastanawiam czy w tym miesiacu cos z tego bedzie bo prawdopodobienstwo wystapienia wczesniejszej owulacji jest realne (cykle wariuja po odstawieniu tabletek) nawet krotko po miesiaczce... Od czasu owulacji ktora dawno mam juz za soba mam bole podbrzusza, temp caly czas 36,9. Mokro mi... duzo bialego sluzu, szyjka nisko, miekka i zaczopowana... usypiam na stojaco... Na PMS zdecydowanie za wczesnie... Ojej czekanie jest meczace

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry