reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

kobietka22 Dziękuję;-) Spróbuje tej wody z solą, tabletki tylko na chwile dają ulgę w bólu:-( Ja w okresie podstawówka-początek gimnazjum miałam prawie co miesiąc anginy:wściekła/y: Przeszło dopiero po zastrzykach w "cztery litery" :p Mam to samo w czasie @, jak mogę to przez pierwsze 3 dni też odpuszczam nocowanie poza swoim domem, dla własnego komfortu psychicznego:tak: Za to 4-6 dzień to tylko sporadyczne plamienie i się czuję tak jakbym już @ nie miała:)

reklama
Amaliee - aha czyli on korzysta z waszego laptopa tak?Czy to jest internet taki sieciowy? Bo ja mam na myśli internet przenośny taki z modemem.

BubblesGirl - no mi pomaga to płukanie , szwagierka mi poradziła;)

Amaliee- a dużo wchodzi Was to dokładanie ? Bo może warto by po prostu przejść na własny ,a brat niech sobie ma jaki chce , nie wiem jak jest z tymi umowami na taki modem jak Wasz ,ale np umowa się skończy i mówicie ,że nie będziecie już korzystać ze wspólnego , a sobie weźmiecie własny , no chyba ,że to by drożej wyszło to wtedy nie bardzo by było, no bo jesteście stratni zawsze skoro on tłucze w te gry to nie dziwota:/

Apropo sexu w trakcie @ to u nas tez bez problemu, aby pierwsze 2 dni odpada a potem ok bo ja mam skąpe @;-) Ale M mówi że dobry marynarz to i po czerwonym morzu popłynie;-) A wczoraj mi dokuczał że nie mam ochoty na sex bo pewnie w ciaży juz jestem, ze go uwiodłam i wykorzystałam i juz jest niepotrzebny;-) te chłopy to naprawde cos z glowa nie tak:-D

Aaa zrobiłam pierogi, ciasto świetne, pierogi pycha;-) Zrobiłam 80,na dwa dni starczy

Ostatnia edycja:
Ufff... niedawno z pracy przyszłam. Korki straszne.
Kobietka ale zagoniona jesteś ;) a co do Teściowej, hmm... moja przyszła Teściowa mnie nie lubi. Kiedyś było wszystko ok, ale się popsuło, trochę w tym udziału niestety miałam. Wiadomo, błędy młodości. Jestem ze Swoim już ponad 7 lat i trochę narozrabiałam. Teraz niestety nie mam jak tego naprawić. Trudno.
Amaliee ja zrobię z Twojego przepisu w piątek :) zobaczę jak wyjdzie ;) oj, smaka mi narobiłaś :D Jak na razie to wcinam olbrzymie rurki makaronowe z sosem z Winiary serowo coś tam ;)
Co do internetu- mam Play na kartę, doładowuję sobie konto obojętnie jaką sumą i nie dość że mam internet bez limitu to jeszcze mogę pisać i dzwonić :)
Ja się kiedyś bałam seksu podczas @. Teraz bardziej pod końcówkę @ się kochamy :)
Ostatnią miesiączkę dostałam w 41 dniu cyklu. z tym lepiej uważać. Ponoć czarna malwa pomaga.
Może się powtarzam, ale wybaczcie, ciężko nadążyć za Waszymi postami :D

Dzięki dziewczyny za odzew. Nam zaproponowano broncho-vaxom, muszę się poorientować w tym temacie.

U nas seks podczas @ też odpada bo mam zbyt obfite krwawienia, mężowi to nie przeszkadza ale ja mam wstręt :sorry2:

Lisica - mój chrześniak bierze broncho-vaxom i puki co kuzynka nie narzeka , jego bracia chorują nadal ,a on jeszcze nie chorował w tym sezonie mimo iż oni mają non stop kontakt bo nawet śpią razem wszyscy ,a mimo to nie zaraził się odpukać....

reklama
A ja nie mogę płukać gardła w taki sposób - od razu wymiotuję :sorry2: muszę się ratować zawsze Octaniseptem (można go używać też w ciąży i przy karmieniu piersią).
Kobietka dzięki za info!

Ostatnia edycja:
Do góry