reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Mika Ja pamiętam, że tak mnie kiedyś oszukali w tesco. Akurat robiłyśmy zakupy na składkowego sylwestra, więc wszystko kupywane z kalkulatorem w ręku... No a przy kasie zupełnie inna kwota no i jak się okazało to większość produktów miała inną cenę na sklepie a inna przy kasie... Z sokami najbardziej wtedy przesadzili, bo zrobili prmocje za niecałe 3 zł, a na kasie 5,50.. Do Carrefoura to w ogóle nie chodzę:)

reklama
oj tak w carefourze oszukują często gęsto , ja pamiętam ,że kiedyś jeździliśmy do tego sklepu i miałam taką nieprzyjemną sytuację bo kupiłam perfumy sobie i tam była taka naklejka ,a pani w kasie nie mówiła ,żeby ją zdzierać ani jej nie zdarła , no i po 2 tygodniach miałam tam zrobić zakupy z mężem i weszłam przeszłam przez bramkę i nie pikało to mówię nie przeszkadza ta naklejka, a przy kasie jak nie zacznie pikać i mnie na bok jak złodziejkę do takiej kanciapy zamknęli z mężem i mówią ,że 50 zł i po sprawie ja im ,że mają mi na taśmie pokazać ,że kradnę bo ja to kupiłam ,a nie ukradłam ,a oni ,że na filmie to nie wszystko widać ,ale ja się uparłam ,że mają mi nagranie pokazać bo ja im nie zapłacę drugi raz za perfumy ,które kupiłam (jak na złość nie zachowałam paragonu ) no i odkleili to i puścili nas ,ale poczułam się jak jakaś złodziejka ludzie się gapili przecież na zdrowy rozum złodziej by odkleił naklejkę poza tym miałam sam flakonik ,a pudełka nie było bo po co mi ehhh mam złe wspomnienia z tego sklepu.Innym razem mąż wyczaił promocję w gazetce na piwo , no i jedziemy zadowoleni ,a tam piwo droższe niż w ulotce i na próżno pojechaliśmy.

Witam Was dziewczyny! Podczytuję Was, choć nie udało mi się nadrobić wszystkich stron to również chciałabym do Was dołączyć... Urodziłam przez cc 27.12.12 córeczkę i kilka dni temu byłam u lekarza na wizycie kontrolnej, aby zbadał mnie pod kątem możliwości starania się o następne dzieciątko i jeśli wszystkie badania wyjdą ok, to lekarz daje nam zielone światełko, więc liczę na Wasze wsparcie i kciuki :) Chciałabym się wyrobić z badaniami w sierpniu / wrześniu i od września zacząć starania. Moją pierwszą ciążę przechodziłam w miarę ok. Miałam od 2 trymestru problemy, ale jakoś udało się je przetrwać i urodzić zdrową córeczkę. Niestety nie obyło się też bez poważnych problemów zdrowotnych po porodzie, ale jestem teraz pozytywnie nastawiona i jakoś nie przyjmuję do wiadomości że przy drugim też będzie tak źle... Tak czy tak proszę nieśmiało o przyjęcie mnie tutaj do Was ;)

Witam Was dziewczyny! Podczytuję Was, choć nie udało mi się nadrobić wszystkich stron to również chciałabym do Was dołączyć... Urodziłam przez cc 27.12.12 córeczkę i kilka dni temu byłam u lekarza na wizycie kontrolnej, aby zbadał mnie pod kątem możliwości starania się o następne dzieciątko i jeśli wszystkie badania wyjdą ok, to lekarz daje nam zielone światełko, więc liczę na Wasze wsparcie i kciuki :) Chciałabym się wyrobić z badaniami w sierpniu / wrześniu i od września zacząć starania. Moją pierwszą ciążę przechodziłam w miarę ok. Miałam od 2 trymestru problemy, ale jakoś udało się je przetrwać i urodzić zdrową córeczkę. Niestety nie obyło się też bez poważnych problemów zdrowotnych po porodzie, ale jestem teraz pozytywnie nastawiona i jakoś nie przyjmuję do wiadomości że przy drugim też będzie tak źle... Tak czy tak proszę nieśmiało o przyjęcie mnie tutaj do Was ;)

oczywiście ,że zapraszamy serdecznie już Cię wciągnęłam na listę oczekujących i starających bo mamy już kilka staraczek na wątku , ja się będę starała od września jeśli wyniki będą dobre , rozgość się :)

Paulinka88- mama Mikołaja , staranka w toku
ARLEN- staranka w toku
Jenny - Aniołkowa Mama - staranka w toku
Agaawa - Aniołkowa Mama - staranka w toku
Piaska- staranka w toku
Mika.k - Aniołkowa Mama - staranka w toku
Edyta89
- Aniołkowa Mama - wrzesień 2013
Kobietka22- Aniołkowa Mama - wrzesień 2013
Anulka 198424- wrzesień/październik 2013
Mycha05- wrzesień 2013
Mikaaa- mama Zuzi - wrzesień 2013

No to i ja się chętnie dołącze..staram się od miesiąca dopiero..teraz jestem w trakcie @.pozdrawiam wszystkie staraczki i zycze zafasolkowania;-):-D

Witam nowe staraczki:) No i te stare też:)
U mnie niedziela leniwa Ł. ma służbę więc siedzę sobie u mamy:) Mikołaj mój chyba będzie chory, bo strasznie ochrypł, no i od czasu do czasu zakaszle... Kilka dni ochłodzenia i moje dziecko już gotowe...

reklama
Witam nowe staraczki-te znajome i te nie znajome!;-)Powodzonka!:tak:

Mi weekend minął w miare dobrze, byliśmy z Myszką na festynie, a wieczorem szykowałyśmy się na nowy rok szkolny, bo w DK właśnie dziś się zaczął. Byłam dziś pierwszy dzien w nowej szkole, wrazenia pozytywne-oby tak dalej:tak:
Po ciuchu jeszcze licze, ze uda nam sie w sierpniu. Owu przypada na czwartek-piatek, mężu mowil ze na weekend powinien byc, ale wczoraj na skype mowil coś do myszki, że wroci szybciej niz sie jej wydaje, wiec mooooze zrobi nam niespodzianke i wroci jeszcze szybciej, bo on uwielbia tak robic, a ja nie powiem, bo bardzo na to licze;-):tak: Może akurat trafimy :-D

paulinka88
Zdrowka dla synka!!!

Milego tygodnia!:-)

Do góry