reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Nie nie trzeba hihi. :)
My się nie będziemy krępować, chyba że Anulka ma cos przeciwko. :D
Anulka wracaj, bo nam odbija! :D
Głowa juz mniej boli i żarty powracają. :)

blueberrry - a no właśnie co do bólu głowy i innych dolegliwości ciążowych to ja też słyszałam ,że można apap bo to paracetamol jest , a na bóle brzucha takie @powe to można nospę , czasem jak jest potrzeba to lekarz ustala dawkę nospy dobrze jest przedzwonić do gina i się poradzić ile brać , no i magnez też warto sobie brać lub pić ja wolę taki do picia bo ponoć szybciej działa , pijam magnez już teraz czyli pdosumowując:
ból głowy silny = apap
gorączka = obowiązkowo apap jeśli temperatura osiąga 38 stopni
bóle brzucha = nospa
z witaminek :
folik tudzież kwas foliowy jak kto woli
magnez + b6
no i dla chorujących na tarczycę :
jod ,ale tylko po konsultacji z lekarzem , mój ginekolog endokrynolog mi przepisał jodid 100 i mam go łykać ,a na ulotce pisze ,żeby w czasie ciąży zwiększać do dwóch tabletek , ale to muszę jeszcze podpytać lekarza , dobrze się składa bo 5 listopada mam wizytę i chyba zrobię sobie tsh tak dla wiedzy.

no wiecie dziewczyny jak macie ochotę na małe sam na sam to powiedzcie :-D:-D
ja nie mam nic przeciwko ;p chętnie poczytam jeśli wolno już tyle rzeczy widziałam ,że nic mnie nie zdziwi :-D

Nie nie trzeba hihi. :)
My się nie będziemy krępować, chyba że Anulka ma cos przeciwko. :D
Anulka wracaj, bo nam odbija! :D
Głowa juz mniej boli i żarty powracają. :)

Jestem juz jestem :)
Zeszlo bo mialam jeszcze tel od siostry mojego:)

Napisac zart to znowu sie nie znaja no hihi
Laseczki juz juz ochloncie:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki kobietka tu kupiłam paracetamol, bo polskich lekarstw nie mają, ale jest to samo.
Jeszcze trochę boli, ale z tym to ja juz wytrzymam. :)
Gorzej było z dwie godz temu. :)

Wiesz kobietka, My raczej z Anulką nie chcemy nikogo zgorszyć. :D hehe

Anulka wrociłaś :) hihi

Jaka cisza nastala hihi

Co do lekow kupilam dzis kwas foliowy;) prosze pania o folik a pani tak jest nagle zmieszanie patrzy na pudelko i mowi ale mamy pod inna nazwa patrze pisze kwas foliowy i mowie ze oczywiscie moze byc:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale teraz ja uciekam..
Prysznic, zjeść pomidorki, i spać ..
A jutro Znów powrócę z zapasem fluidek fasolki!! ;) ;)
Dobranoc! Spokojnych snów!
Trzymam mocno kciuki za testujące jutro! :*

Ściskam Was mocno..! ;)

reklama
Hej dziewczyny, widzę że jestem pierwsza:cool:

heh u mnie bój podbrzusza, jak na miesiączke, oba jajniki szaleja... oba mnie bolą od wczoraj...

mam dośc mojego męza, pokłóciliśmy sie na całego, aż mi sie wyc chcee... ale wiecie co obiecałam sobie ze nie pobiegne z przeprosinami pierwsza... ojjjj nie napewno nie... :(

Naduś śpi, ja pije kawke:D

Do góry