reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Blue juz Cie bierze na zachcianki ? :) Zeby za 8 miesiecy nie bylo +30 na wadze (zarcik oczywiscie ;)

Oj bierze, bierze.
Ale tak jak piszesz, zeby nie było +30 to staram sie jeść systematycznie i nie opycham się..
A z zachciankami to mam smaki, ale nie nadąrzyłabym spełniać ich wszystkich i po drugie się chamuje. Bo żarty żartami, ale jak przytyć to z głową, bo jak by się odpuściło za bardzo sobie to ciężko by było.
A powiem jeszcze ze mieszkam na 4 piętrze bez windy wiec trzeba tez chodzić (i cieszę sie ze tej windy nie ma bo bynajmniej nie przyzwyczaiłam sie do wygody) hihi. :)

reklama
Ja kiedyś stosowałam Pulmicort jako proszek wziewny i Oxis. Pogadam z doktorem :) Dzięki :*
Zaczęłam wypisywać na Ovufriend. Jutro lecę po termometr. Muszę nauczyć się tego wszystkiego. Fakt, niby nie ma to sensu, itd. ale jak nie spróbuję to nie będę wiedzieć czy to coś da :) Teścik w domu leży :) Dobranoc :*

Dlaczego uwazasz ze to nie ma sensu ? Ja mysle ze to nie jest niezbedne przy staraniach ale ja widze w tym sens. Mam wieksza swiadonosc co dzieje sie w moim organizmie i latwiej wstrzelic sie w owu.

Kobietka22 - Ja tez taki dostałam, ale na wieczorze panieńskim.
Amaliee - wiesz najpierw zrobię tak jak jest w Twoim przepisie, a potem drugi raz będę kombinować, experymentować i zobaczymy jak to wyjdzie. :)

Fimka jakie Ty pyszności wymieniłaś!!!
Cholera Ty.. Na Zachcianki Mnie teraz wzięło..

Akurat Ty kochana, sobie nie żałuj ;) Ja tu tak wymieniam, a sama miałam dziś pizzę z knajpki :D
Leń mnie dopadł. Do kuchni się dziś nie zbliżam :D

Też się uczę OvuFriend. Póki co bez tempki w tym m-cu, ale poznam siebie, tak jak Ritta pisała. B. przydatna aplikacja! Polecam!

Oj bierze, bierze.
Ale tak jak piszesz, zeby nie było +30 to staram sie jeść systematycznie i nie opycham się..
A z zachciankami to mam smaki, ale nie nadąrzyłabym spełniać ich wszystkich i po drugie się chamuje. Bo żarty żartami, ale jak przytyć to z głową, bo jak by się odpuściło za bardzo sobie to ciężko by było.
A powiem jeszcze ze mieszkam na 4 piętrze bez windy wiec trzeba tez chodzić (i cieszę sie ze tej windy nie ma bo bynajmniej nie przyzwyczaiłam sie do wygody) hihi. :)

Ja w ciazy sobie troche popuscilam i teraz nie popelnie juz tego bledu. Jestem troche przeczulona na punkcie swojej wagi :/
Takze ciezarowaczki nasze, zdrowe jedzonko jak najbardziej ale z zachciankami ostroznie ;)

Katka u mnie ok troche bolal brzuch ale przestal cyce na zmiane tez...a krzyz caly czas czuje:/ @ nadal nie ma...
Ale teraz lece do kibla na spotkanie z panem K :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja w ciazy sobie troche popuscilam i teraz nie popelnie juz tego bledu. Jestem troche przeczulona na punkcie swojej wagi :/
Takze ciezarowaczki nasze, zdrowe jedzonko jak najbardziej ale z zachciankami ostroznie ;)

Jak to tez ostatnio napisałaś ZDROWO JEŚĆ, :) a z zachciankami ulegac, ale nie opychać się.. :) nie chciałabym sie zapuścić, bo bym źle się czuła.. Dlatego staram się jeść z umiarem tak jak zawsze, a nie sobie folgować (ale bez grzeszki nie jestem, po zdarza mi sie podjadać, hihi) .. :)
___

Fimka :* ;) nie będę sobie żałować, bo dzidzia tez swoje zawoła i nie będę mogła jej odmówić, ale będę starać sie aby sie nie obżerać. :)
___

A w sobotę robię śledzie, w oleju z cebulką.. Mmmmm, ślina mi cieknie. :D

Uff jak dobrze pamietac fajne filmy kucajac przed panem K wyobrazilam sobie fragment filmu "i kto to mowi" jak do tego maluszka przemowil pan K hehe i jakos przeszlo:)

reklama
Do góry