reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Przemysle to hihi az 5 dni hmm
4.11 bedzie dokladnie 3 lata jak lekarz stwierdzil mi z Fabim wczesna ciaze hihi to moze poczekam do 22.11 jak mialam usg i w domu na pamiatke siknelam na test ktory wtedy byl juz pozytywny:)

To może zatestuj 4.11 i bedzie to rownież szczęśliwy dzien! :)
Ale i tak wiem ze nie wytrzymasz. :*:p

Ok Anulka jak ja Ci życzę fasolki!!

Inis - bo każdy jest inny i inaczej interpretuje posty na forum. Ale powinniśmy miec dystans. A tym żartem to nikomu krzywdy nie zrobiłaś, przestań! :) :*

Przemysle to hihi az 5 dni hmm
4.11 bedzie dokladnie 3 lata jak lekarz stwierdzil mi z Fabim wczesna ciaze hihi to moze poczekam do 22.11 jak mialam usg i w domu na pamiatke siknelam na test ktory wtedy byl juz pozytywny:)

Nie no Ty nas kobieto nie trzymaj w niepewności do 22.11:szok: Byśmy tu chyba wszystkie zwariowały:-p

reklama
haha to nic ja w gimnazjum miałam dziewczyne która calowala się z chłopakiem po czym panikowala bo strasznie ja brzuch bolał....BO MYSLALA ZE TO CIAZA POZAMACICZNA....(wytlumacze dokładnie o co chodzilo.....ona z nim się tylko calowala,no i tam oral wchodzil w gre jeszcze... a nie wiedziała co oznacza pojecie ciąży pozamacicznej i myslala ze taka ciza jest wtedy kiedy chłopak nie wsadzi w piczke tylko do buzi....)az do pielęgniarki poleciała...oczywiście zaraz zebranie rodzicow...fama poszla na cala szkole...ale zrobili zajecia z przygotowania do zycia w rodzinie:):)

Do góry