reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Amaliee - hahaha :D no o takiej artystce to jeszcze nie słyszałam, żeby wsadzić test :-D dziecko mogło przechwycić, napisać na nim "nie ma mnie:D" i oddać :-D

Inis nie zartuj bo ktos moze tego nie zrozumiec hahaha

Sadystka z Ciebie:p

No jakbyś do 22.11 nie dostała @ to i bez Twojego testowania byśmy wiedziały co jest grane:p Ale ładniej nasze forum by wyglądało ze zdjęciem Twojego II testu :tak:

Nie no az taka to nie bede:)pewnie ze sie pochwale jak bede miala czym:)

Anastazii buhahaha nie moge:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anastazi - co jedna to lepsza. U mnie była klientka, która pierwszy raz całowała się z chłopakiem (3 klasa podstawówki) po czym wróciła do domu, stanęła w salonie przed rodzicami (oglądali tv) i powiedziała grobowym głosem "mamo, tato... jestem w ciąży". Rodzice prawie zawał, od razu co, jak, gdzie?! ...a tu się okazało, że bidulka myślała, że od całowania się zachodzi. Jej mama kumpluje się z moją chrzestną i opowiedziała jej tę historię :tak:

Amaliee - o dzizus. :o trochę jeszcze jest mitów i przesądów do sprawdzenia, dziewczyna urabia nam normy w przyroście naturalnym :)

Anulka - teraz jak będę chciała zażartować to mnie hamujcie :D

To była bardzo "inteligentna" dziewczyna ;] w 1 ciążę zaszła, przypadkiem... Bo z facetem mysleli, że jakon pali mietowe papierosy, tobezpłodny jest... W drugą, już z innym facetem zaszła, i ponoć o ciąży dowiedziała się 3 tyg przed porodem. nic, że wyglądała jak słonica w ciązy ;) trzecia wpadke zaliczyła, bo myslala, że jak karmi piersią, to nie zajdzie :/
Ale wiecie, nieraz to tragedia ze takie puste baby chodzą po tym świecie i nie ma nikt ich uświadomić i myślą ze mentole to naturalna antykoncepcja.. Szok

To była bardzo "inteligentna" dziewczyna ;] w 1 ciążę zaszła, przypadkiem... Bo z facetem mysleli, że jakon pali mietowe papierosy, tobezpłodny jest... W drugą, już z innym facetem zaszła, i ponoć o ciąży dowiedziała się 3 tyg przed porodem. nic, że wyglądała jak słonica w ciązy ;) trzecia wpadke zaliczyła, bo myslala, że jak karmi piersią, to nie zajdzie :/

Ja nie wiem skąd tacy ludzie się biorą? No rozumiem młoda i głupia była, za pierwszym razem mogło się zdarzyć, ale potem jeszcze te dwie kolejne ciąże i te argumenty? To ludzie w średniowieczu większą wiedzę mieli niż ona:confused:

Przez was wygotowalam wode z ziemniakow hihi jeszcze chwila i bym przypalila:)

Inis zartuj zartuj ja nie zamierzam cie stopowac;) a jak ktos sie nie zna nie muwi czytac;)
Ej ej qytrzymaj do domu a jak jie wytrzymasz to na malysza hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja lecę odebrać te testy z poczty i pozałatwiać parę spraw na mieście. Będę jak wrócę :-D Spróbuje nie zajść od siadania w publicznym wc :tak:

reklama
Do góry