reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Amaliee - hahaha :D no o takiej artystce to jeszcze nie słyszałam, żeby wsadzić test :-D dziecko mogło przechwycić, napisać na nim "nie ma mnie:D" i oddać :-D

Inis nie zartuj bo ktos moze tego nie zrozumiec hahaha

Sadystka z Ciebie:p

No jakbyś do 22.11 nie dostała @ to i bez Twojego testowania byśmy wiedziały co jest grane:p Ale ładniej nasze forum by wyglądało ze zdjęciem Twojego II testu :tak:

Nie no az taka to nie bede:)pewnie ze sie pochwale jak bede miala czym:)

Anastazii buhahaha nie moge:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anastazi - co jedna to lepsza. U mnie była klientka, która pierwszy raz całowała się z chłopakiem (3 klasa podstawówki) po czym wróciła do domu, stanęła w salonie przed rodzicami (oglądali tv) i powiedziała grobowym głosem "mamo, tato... jestem w ciąży". Rodzice prawie zawał, od razu co, jak, gdzie?! ...a tu się okazało, że bidulka myślała, że od całowania się zachodzi. Jej mama kumpluje się z moją chrzestną i opowiedziała jej tę historię :tak:

Amaliee - o dzizus. :o trochę jeszcze jest mitów i przesądów do sprawdzenia, dziewczyna urabia nam normy w przyroście naturalnym :)

Anulka - teraz jak będę chciała zażartować to mnie hamujcie :D

To była bardzo "inteligentna" dziewczyna ;] w 1 ciążę zaszła, przypadkiem... Bo z facetem mysleli, że jakon pali mietowe papierosy, tobezpłodny jest... W drugą, już z innym facetem zaszła, i ponoć o ciąży dowiedziała się 3 tyg przed porodem. nic, że wyglądała jak słonica w ciązy ;) trzecia wpadke zaliczyła, bo myslala, że jak karmi piersią, to nie zajdzie :/
Ale wiecie, nieraz to tragedia ze takie puste baby chodzą po tym świecie i nie ma nikt ich uświadomić i myślą ze mentole to naturalna antykoncepcja.. Szok

To była bardzo "inteligentna" dziewczyna ;] w 1 ciążę zaszła, przypadkiem... Bo z facetem mysleli, że jakon pali mietowe papierosy, tobezpłodny jest... W drugą, już z innym facetem zaszła, i ponoć o ciąży dowiedziała się 3 tyg przed porodem. nic, że wyglądała jak słonica w ciązy ;) trzecia wpadke zaliczyła, bo myslala, że jak karmi piersią, to nie zajdzie :/

Ja nie wiem skąd tacy ludzie się biorą? No rozumiem młoda i głupia była, za pierwszym razem mogło się zdarzyć, ale potem jeszcze te dwie kolejne ciąże i te argumenty? To ludzie w średniowieczu większą wiedzę mieli niż ona:confused:

Przez was wygotowalam wode z ziemniakow hihi jeszcze chwila i bym przypalila:)

Inis zartuj zartuj ja nie zamierzam cie stopowac;) a jak ktos sie nie zna nie muwi czytac;)
Ej ej qytrzymaj do domu a jak jie wytrzymasz to na malysza hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja lecę odebrać te testy z poczty i pozałatwiać parę spraw na mieście. Będę jak wrócę :-D Spróbuje nie zajść od siadania w publicznym wc :tak:

reklama
Do góry