reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

42 strony w jeden dzień??????????

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

skąd Wy macie na to czas... :-D:-D:-D:-D

jestem pod wrażeniem, ja niestety nie mam za bardzo czasu by pisać a by Was nadrobić to już kompletnie mission impossible :baffled:

reklama
42 strony w jeden dzień??????????

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

skąd Wy macie na to czas... :-D:-D:-D:-D

jestem pod wrażeniem, ja niestety nie mam za bardzo czasu by pisać a by Was nadrobić to już kompletnie mission impossible :baffled:

Karola - tak patrzę i patrzę ,a Ciebie nie ma liście :szok: jak ja mogłam to przeoczyć , znasz mniej więcej termin @ czy mam Cię wpisać bez terminu na razie?

Karola piekny wykres ! Oby ten 12 byl ostatni ;)
Jak wyniki badan ?

Co do pisania na BB to ja musze przystopowac bo slabo z moja wydajnoscia w pracy. A robota nie chce sie sama zrobic :)

Amaliee podzielam Twoje zdanie. Ja po tabletkach czuje sie swietnie i nigdy nie przytylam ani grama a jestem szczupla. Mam lepsza cere i komfort jest nie do porownania. Po ciazy na pewno do nich wroce.

kobietka @ dostanę 1.11, ale spoko, nie koniecznie muszę być na liście, już się nabyłam na wielu listach w ciągu tego roku więc nie mam parcia :tak:

ritta nie odebrałam bo nie mam jak po nie jechać a zresztą i tak jeszcze się nie umówiłam do Endo więc nie pali mi się.

ja po tabletkach zawsze czułam się super, zero efektów ubocznych... do czasu...

po odstawieniu zaczął się cyrk... cykle w cały świat, plamienia śródcykliczne, wysyp na twarzy, brak owulacji, prawy jajnik nadal śpi, w duuupe misia z tymi tabletkami, never again!!!!

Ostatnia edycja:
No ja brałam tabletki ,ale okropnie się po nich czułam , głowa mnie bolała, jajniki , krwawiłam cały czas no i chorowałam na żółtaczkę więc nie powinnam łykać takich tabletek ze względu na wątrobę , brałam je niecały cykl bo miałam dość, no i w sumie na tabletkach ten cykl jest sztuczny taki nie naturalny jednak.
Używaliśmy gumek tylko ,ale nie przez cały cykl tylko w dni płodne , teraz mamy luzik ;)Moja szwagierka już 7 lat bierze anty i nie utyła i czuje się dobrze także jej służą dobrze.Koleżanka mojej mamy ma córkę ,która na anty zaszła w ciążę ponoć i tak się zdarza ,a miała już odchowane dzieciaki i nie planowała, z kolei gumka może pęknąć nie ma 100% antykoncepcji no chyba ,że celibat;D

Ja przed corka tabletki bralam krotko ale poznie troche bralam troche nie. Ale po porodzie naturalne cykle mam regularne, przed od 32 do 50 dni :/
Slyszalam ze tabletki wplywaja na plodnosc ale 3 dziecka raczej nie planuje wiec co mi tam ;)

Kobietka u mnie w pracy jest dziewcztna ktora 2 razy zaszla ns tabletkach :o Twierdzi ze brala regularnie. Jakos na nia nie dzialaja.

Ostatnia edycja:
Październik
nadzieja! - termin @ 17-23.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:
anias2 - termin @ 1.11.2013
Kwiatuszek. - termin @ 01.11.2013
karola1986-21 - termin @ 01.11.2013
inis - termin @ 03.11.2013
Mexi - termin @ 03-04.11.2013
78LENA - termin @ 04.11.2013
Fimka - termin @ 06.11.2013
Domka12 - termin @ 08.11.2013
Ada213 - termin @ 08.11.2013
Lisica - termin @ 07.11.2013
Ewka29 - termin @ 09.11-13.11 2013
ookatkaoo1993 - termin @ 10.11.2013
BubblesGirl - termin @ 16.11.2013
kobietka22 - termin @ 23.11.2013
Mizzah - termin @ 23.11.2013
beata31 - termin @ 24-25.11.2013
Amaliee - termin @ 25.11.2013
Kazimiera - termin @ 25.11.2013

mariaa - ???

Lista zafasolkowanych:

paulinka88 II
karolq8 II - termin porodu 19 czerwiec 2014
Mar-chew II
anastazi II - termin porodu 1 lipiec 2014
blueberrry II
- termin porodu 4-6 lipiec 2014

Karola wpisałam Cię ,a co tam może ta lista okaże się szczęśliwa dla Ciebie ;) bo temperatura ładnie się trzyma puki co ;) trzymam kciuki.

reklama
Amaliee bo na tabletkach to nie jest @ tylko krwawienie z odstawienia dlatego nie sa bolesne.

Karola Ty nasza specjalistko :) Badalas kiedys szyjke macicy ? Wiem ze po owu sie obniza i podnosi sie przed kolejna owu. I tak bylo u mnie. Przed owu byla wyzej a po nizej. Tylko teraz mam wrazenie ze znow jest wyzej i nie wiem co myslec ??

Do góry