reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Bella trzech chłopaków fajnie:) Ja sobie tak myślę, że jeśli kiedyś by nam się zdarzyło trzecie dziecko- bo mamy zakaz od gina, więc starać się już nie ma opcji, ale wiadomo, że nieraz zdarzyć się może- to bym wolała chłopca trzeciego:)
Więc serdecznie gratuluję:)

O kobietkę to na forum kilka osób już pytało, ale słuch po niej zaginął... Tak myślę, że to ma związek z jej traumatycznymi przeżyciami ze szpitala. W każdym razie trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie u niej:) Jakoś teraz by wypadało:)

reklama
Witam się ;-)

Bella gratuluję 3 chłopaka;-)

Paula trzymam kciuki za starania

U nas dobrze , będę miała planowana cc początkiem października;-)

Ostatnia edycja:
No ja niestety też miałam cc... A tak chciałam naturalnie:)
Była i pisała, że źle ja tam potraktowały koleżanki z pokoju i swego rodzaju "doła" z tego powodu miała. Nie będę wchodzić w szczegóły, bo kobietka kiedyś o tym pisała nie wiem czy na grupie czy normalnie, więc wolałabym w razie czego nie ujawniać tajemnic:)

paulamc teraz super się czuje mdłości i wymioty do 14 tygodnia, a teraz tak leci już jutro kończę 17 tydzień.

A co do kobietki szkoda że się nie odzywa na forum:-(

Karolq -jestem już po jednej cc, i moje łożysko jest nisko ,jesteśmy już po podawaniu sterydów na płuca malutkiej -zresztą przechodziłam pierwszy poród próbując naturalnie i jednak wolę cc bez męki;-)

Bellaa jak to Cię pocieszy to u mnie wymioty zaczęły się w 5 tygodniu, a skończyły na stole operacyjnym:)

Mona Ciebie też pocieszę, żeby nie było- po pierwszej cc po 3 dniach nie pamiętałam już o cesarce. Śmigałam jak małe autko, po drugiej były dwa tygodnie męki, której wolę nie pamiętać...

Każda operacjia jest inna;-) wolę nie myśleć o bólu chociaż wiem że boleć będzie bo przechodziłam to już raz ale dam radę:-)

reklama
Do góry