reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ada czasem tak jest, od razu miłośc:tak: Ja poznałam mojego męża jak miałam 18 lat,ale jak zaczeliśmy byc razem to może wcześniej widzielismy się 2 razy na dyskotece, ale coś mnie do niego ciągnęło od początku i to bardzo, wiedziałam po prostu wiedziałam, że to ten i koniec, i tak minęło 16 lat, masakra.Po ślubie jesteśmy prawie 9 lat:szok:

reklama
Neo Mag miałam kiedyś i podrażniał mi żołądek. No i to jest suplement a nie lek. Jeśli w jednej tabletce masz te inne pierwiastki, to też raczej gorzej. Ja połykam ten Magnez B6 na drganie powiek, nerwowość, kołatanie serca | Magne B6- on jest dojelitowy tzn. że rozpuszcza się dopiero tam gdzie powinien czyli w jelitach. Dobrze się przyswaja. Pierwiastki lepiej jednak osobno brać. Na stronie mają jeszcze Magne B6 max nie opłaca się go brać bo jest to już też suplement chociaż wprowadzili takie do sprzedaży też z tej firmy.

edit: właśnie doczytałam na tej stronie, że przyjmowanie jednorazowo dużych dawek ogranicza wchłanianie :/ a ja tak brałam w drugim etapie, chociaż na początku brałam 3x2 w ciągu dnia. Ale można wypróbować oba sposoby i zobaczyć.

Lisica przypomniałaś mi o rukoli. Muszę ją kupić i zrobić tym razem makaron z Rucolą i pomidorkami koktajlowymi.

Ostatnia edycja:
Adelo przypomniałaś mi o pomidorach koktajlowych, muszę sobie posadzic, dla chłopaków bo ja osobiście nie lubię pomidorów:-p

Ada nie zawaliłaś, po prostu skąd mogłaś wiedzieć. Ja trochę jestem w temacie, bo przesortowałam setki stron na różne tematy jak dopadło mnie wtedy choróbsko. Jak będziesz miała możliwość to kup sobie tym razem ten magnez. W aptece w ZIKO są zazwyczaj koło 13/14 zł za opakowanie. No i ten wapń pamiętaj ;) CALPEROS połykaj osobno: Calperos 1000 Mg X 100 Kaps - Ceneo.pl. On jest droższy, to takie pudełeczko, które ma 100 sztuk kosztuje niecałe 30 zł ale brane po 1 tab dziennie starcza na 3 miesiące. Z magnezem jakbyś chciała brać wyższe dawki, to potrzebowałabyś z 3 czy niecałe 4 opakowania na miesiąc, ale warto na początku tak brać.

Ja uwielbiam pomidory, ale jeszcze teraz nie ma dobrych :/ Chciałabym mieć swój ogródek i własne warzywka i owoce :-)

reklama
Do góry