reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Adelo zawsze mozna zalozyc, nawet w mieszkaniu. Ja mam ziola zasiane, szczypiorek, pietruszke, kminek, chilli. Dodatkowo ziola sa bardzo ozdobne.
Musze zuzyc te tabletki.
Bella byly przymrozki u Ciebie?
Lisica sama rukole jadlas czy z czyms?

reklama
Póki co wynajmujemy małe mieszkanko i ciężko się pomieścić ze wszystkim. Ale kiedyś nie wykluczam, że będę się "bawić" w małego ogrodnika ;)

Lisica a może ta rukola Ci się dobrze nie strawiła? W końcu to liście, jak się dobrze nie przegryzie, to może coś siąść na żołądku.

Samą, ja rukolę uwielbiam ;)

Nie jest ze mną tak źle, nawet poćwiczyłam 30 minut. Ale dziś biegać nie idę. Znudziło mi się... I do tego orbitrek mi poszedł na spawie... Zbyt go użytkowałam :-D może szwagier coś pokombinuje...

Ładnie wyglądają :) ja mam właśnie parapety już pozastawiane.
A najeść się porządnie czasami trzeba ;) ja to w ogóle jestem odkurzaczem :-D

Ada były przymrozki, ale nasiona są w gruncie nie zmarzną, poza tym, pietruszkę, marchewkę można siac bo nie zmarznie, a pomidorki i ogórki to w maju dopiero. Dziś zasadziłam lubczyk sadzonkę, i rabarbar, który uwielbiam.
Lisica ja też.:-)

Witajcie, ja dopiero teraz się oddzywam, kurczę nie mam czasu..
Dzisiaj kupiłam nareszcie autko, powoli zaczynam śmigać:tak:jest moje hehe nareszcie!!

Adelo ja też biorę ten magnez, kardiolog mi zaleciła brać:tak:

Jak widzę wasze zapały do sadzenia to wiecie co...?? Kupiłam dzisiaj nasiona i będę siać. Rzeżucha i róża pustyni hehe zobaczymy co wyjdzie;-);-)

reklama
Bellaa na razie tylko szczypiorek i pietruszka wybiły :-) ale były wcześniej siane :-)
no nie wytrzymam, jak mnie dusi! durna astma i alergia. P stwierdził, że słychać po moim głosie, że się duszę :-(

Do góry