reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ada posiałam, także idzie zgodnie z planem, za trzy tygodnie mam nadzieję, że wszystko zejdzie.:-)
U nas też pięknie, a ja się już odrobiłam i idę z chłopakami na rowery.

reklama
Dzień dobry w to piękne, słoneczne przed południe :D
Lisica znam ten ból, ja w pierwszym cyklu po poronieniu miałam takie bóle owulacyjne i tłustą krechę na teście jak nigdy :\
Oj jak by było miło gdyby ta wiosna zawitała w końcu do nas na dłużej, wtedy to na pewno bociany zbombardują to forum :D
Miłego dnia życzę !!!

Hejka dziewczyny nie miałam neta przez kilka dni ,a potem ogarniałam zaległości na forum i dopiero dobiłam , listę poprawiłam jeśli jeszcze jakieś nowe terminy czy zmiany to bardzo proszę na priv bo tam mi nie zginie na pewno;)

Bellaa - bardzo fajnie ,że wracasz do gry trzymam kciuki kochana ;)

No i za wszystkie staraczki rzecz jasna również ;)

przesyłam fluidki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewczyny!!

Pogoda nas rozpieszcza, szkoda, że od jutra już coś ma się psuć :/

Monarti - piękne zdjęcie :))
Lisica - wiesz co, coś w tym jest, po op jeszcze kilka dni plamiłam, a teraz mam taki śluz ładny jakiego już daaawno nie miałam.

za chwilę jedziemy do teściów, wszystkim życzę dobrej soboty spędzonej na świeżym powietrzu :)

Ja właśnie wróciłam z 7 km spaceru z córami, leże na łóżku i nie mam siły na nic, a jeszcze muszę zrobić obiado-kolację :)
Dziewczęta zerkam na piereszą stronę i ..... Kazimiera, Fuma_Foch, nadzieja!, inis jak tam laseczki są jakieś II kreseczki ??? :D
Miłego popołudnia :)

Ostatnia edycja:
Bella bardzo wczenie siejesz,ja zawsze do druntu sieje pod koniec kwietnia.

A dzis sasiadka dała mi 3 doniczki bratków;-) posadziłam i na parapecie postawiłam i od razu wiosennie sie zrobiło

Witajcie niedzielnie!
Wczoraj pięknie i słonecznie, a dzisiaj u nas szaro buro..na szczęście nie jest zimno i nie leje póki co;-)
Ale dzisiaj sprzątałam od rana. Wczoraj cały dzień a to rower z małą, hulajnoga, malowanie kredą:tak::tak: uwielbiam wiosnę !!:-D:-D

Bella już niedługo kwiecień kochana, zaczynamy pełną parą!! tylko ja do tej pory nie mam @ kurde..

Domka jak samopoczucie? licznik pięknie mknie .. :tak::tak:

reklama
Do góry