reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Kropeczko super ze w końcu otworzyłaś worek II kreseczek :D mam nadzieje ze jak mąż przyjedzie to uda nam się w tym cyklu

reklama
Kropeczka gratulacjeeeee!!!! No szal w końcu ktoś zaciazyl teraz musi się posypać mnóstwo dwóch kreseczek!! To która następna do testowania?! Ja dopiero około 10 września będę robić:-/

Kropeczko, niesamowite!!!! W końcu doczekałas się swojego szczęścia :-) Gratuluję od całego serca! Dziewczyny, teraz wszystkie przesuwamy się jak najbliżej Kropeczki ;-)

Ja mam jeszcze tydzień do terminu okresu, obym też skakala z radości i Ci co mają za tydzień też oczywiście ;-)

Hej ludek jak tam. Odrzucilo mnie od ogorkow kiszonym boli mnie brzuch na wymioty mnie zbiera znowu cos zlapalam albo ktos zawital u mnie za tydzien

Hej, hej :-) u mnie raczej nic specjalnego. Jedyne co zauważyłam że zęby zrobiły mi się wrażliwe i czasem mam zgage. Może to być objawem ciąży ale nie musi :-D A Ty faktycznie żołądkowo się meczysz - oby nie na daremno :-) Też masz cykl 27 dni?
Dziewczyny, które były w ciążę albo są czy mialyscie plamienie implamentacyjne?

Tak piszecie o wrażliwych zębach i o problemach żołądkowych i normalnie jakby mąż byl w domu to nakrecalabym sie ze sie udalo bo tez mnie od kilku dni meczy żołądek i te wrażliwe żeby ale męża brak za tydzień przyjdzie to może cos zdzialamy

reklama