reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Aha, czyli za dużo o nim gadają :-) Z tymi objawami wlasnie tak jest że pasują do wszystkiego szczególnie jak starasz się o dziecko to jesteś bardziej uwazna. Dobrze , że mąż już za tydzień wraca :-) A jak długo będzie?

reklama
W 2-3 tygodnie już można coś zdziałać :-) A nie mysleliscie żeby mieszkać razem za granicą?
No będzie emocji. Obysmy nie dostały okresu i był powód testować ;-) Ja mam regularny cykl także jak nie przyjdzie w porę to juz 95% sukcesu :-D

W 2-3 tygodnie już można coś zdziałać :-) A nie mysleliscie żeby mieszkać razem za granicą?

No będzie emocji. Obysmy nie dostały okresu i był powód testować ;-) Ja mam regularny cykl także jak nie przyjdzie w porę to juz 95% sukcesu :-D

Nie da sie. Pracuje od maja do lipca e polu i jest ich tam bardzo duzo. A teraz na budowie i nie ma warunki jedynie jak teraz na winogron pojedzie to byśmy mogly z nim pojechać ale co ja tam bede robila?

Jejku, jakie piękne wiadomości dzisiaj mamy :) gratuluję Kropeczko!!!!:-)
Bardzo się cieszę, pisz do nas jak najwięcej:tak:

Ja znowu dzisiaj jestem jakaś rozbita, nie wiem dlaczego się tak rozkleiłam... Tyle znajomych w ciąży albo już urodziły, ja też chcę...
Ale ten cykl przebiega podobnie jak poprzedni, żadnych objawów nie mam, ale i tak jakieś ciche nadzieje pozostają :) jeszcze po dzisiejszych wieściach to nie można tak łatwo wątpić :-D

Kropeczka ! Super! Strasznie się ciesze i gratuluję kochana :) oby te 9miesiecy były najnudniejszymi jakie przezylas :) czekamy na piękne zdjęcia usg :)

reklama
Dziewczynki, ja poprzedni cykl miałam kiepski, jeśli chodzi o nastrój, ale to przez stres na jaki zostałam narażona. Rozumiem Was. Może spróbujcie coś zrobić, np dodać wiesiołek na poprawę śluzu, aby mieć poczucie, że cały czas coś robicie by dojść do celu? Cokolwiek, co pomogło by waszej płodności. Mnie taki sposób pomagał.