reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Kropeczko super ze w końcu otworzyłaś worek II kreseczek :D mam nadzieje ze jak mąż przyjedzie to uda nam się w tym cyklu

reklama
Kropeczka gratulacjeeeee!!!! No szal w końcu ktoś zaciazyl teraz musi się posypać mnóstwo dwóch kreseczek!! To która następna do testowania?! Ja dopiero około 10 września będę robić:-/

Kropeczko, niesamowite!!!! W końcu doczekałas się swojego szczęścia :-) Gratuluję od całego serca! Dziewczyny, teraz wszystkie przesuwamy się jak najbliżej Kropeczki ;-)

Ja mam jeszcze tydzień do terminu okresu, obym też skakala z radości i Ci co mają za tydzień też oczywiście ;-)

Hej ludek jak tam. Odrzucilo mnie od ogorkow kiszonym boli mnie brzuch na wymioty mnie zbiera znowu cos zlapalam albo ktos zawital u mnie za tydzien

Hej, hej :-) u mnie raczej nic specjalnego. Jedyne co zauważyłam że zęby zrobiły mi się wrażliwe i czasem mam zgage. Może to być objawem ciąży ale nie musi :-D A Ty faktycznie żołądkowo się meczysz - oby nie na daremno :-) Też masz cykl 27 dni?
Dziewczyny, które były w ciążę albo są czy mialyscie plamienie implamentacyjne?

Tak piszecie o wrażliwych zębach i o problemach żołądkowych i normalnie jakby mąż byl w domu to nakrecalabym sie ze sie udalo bo tez mnie od kilku dni meczy żołądek i te wrażliwe żeby ale męża brak za tydzień przyjdzie to może cos zdzialamy

reklama