reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

PanaKotka pamiętasz, że kochać się należy od ok. 3 dni przed owulką? Bo jak pecherzyk peka i jajo się wydostanie to czasem plemniory mogą nie zdąrzyć dojrzec, a jajo czeka na nie ok. 12 godzin. czasem tylko 6 a przy duzym szczesciu 24...W każdym razie powodzenia!

reklama
Cześć dziewczyny
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Ja też już za kilka dni będę testować
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Dzisiaj mam 25 dc, zaczęło mnie boleć podbrzusze i piersi jak na okres, ale temp. jeszcze nie spada (37-37,1) Cały czas mam nadzieję, że się udało, chociaż staram się nie nakręcać.

Powodzenia dziewczyny, musi być dobrze
:-)

Ostatnia edycja:
Tak jak wyżej, żyję nadzieją,że się udało, test zrobię w niedzielę o ile @ się wcześniej nie pojawi.
Poza tym kończę dzisiaj urlop :-:)-( trzeba czekać na następne wakacje:( no chyba, że dzidzia się wcześniej pojawi:)

Cześć dziewuchy! Przestajemy się martwić i to szybciutko ;)
Raszplinko po Twoich słowach o aniołkach wybierających sobie mamusie z nieba, aż wyjrzałam przez balkon bo przeszły mnie ciarki..;-)
A później pomyślałam,o tych wszystkich aniołkach co wybrały źle i jest mi smutno. :/

Hejka, witam nowe dziewczyny. PanaKotka powodzenia w starankach a Suzi w testowaniu! Któraś w końcu musi "rozdziewiczyć" ten wątek ciążą ;)
Ja jestem na etapie oczekiwania na owulkę. Mierzę temperaturę d początku cyklu i prowadzę wykres na ovufriend (tak btw ma któraś z was tam konto?), na razie jest w miarę stabilny i równomierny. Mam nadzieję, że już niedługo wystrzeli w górę. Robię też testy owulacyjne, póki co wychodzą negatywne. Ale już na dniach coś powinno się zadziać, o ile cykl nie postanowi się rozregulować...

reklama
Ja mam konto na ovufriend ale nie wykupuje tego pakietu bo mam kalendarzyk na telku i go uwielbiam ja tez robie testy owulacyjne jestem juz po teraz czekam na @ ale wczoraj potwornie bolaly mnie jajniki ciekawe co to bylo no nic czekam do tego 27 co ma byc to bedzie