reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

PanaKotka pamiętasz, że kochać się należy od ok. 3 dni przed owulką? Bo jak pecherzyk peka i jajo się wydostanie to czasem plemniory mogą nie zdąrzyć dojrzec, a jajo czeka na nie ok. 12 godzin. czasem tylko 6 a przy duzym szczesciu 24...W każdym razie powodzenia!

reklama
Cześć dziewczyny
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Ja też już za kilka dni będę testować
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Dzisiaj mam 25 dc, zaczęło mnie boleć podbrzusze i piersi jak na okres, ale temp. jeszcze nie spada (37-37,1) Cały czas mam nadzieję, że się udało, chociaż staram się nie nakręcać.

Powodzenia dziewczyny, musi być dobrze
:-)

Ostatnia edycja:
Tak jak wyżej, żyję nadzieją,że się udało, test zrobię w niedzielę o ile @ się wcześniej nie pojawi.
Poza tym kończę dzisiaj urlop :-:)-( trzeba czekać na następne wakacje:( no chyba, że dzidzia się wcześniej pojawi:)

Cześć dziewuchy! Przestajemy się martwić i to szybciutko ;)
Raszplinko po Twoich słowach o aniołkach wybierających sobie mamusie z nieba, aż wyjrzałam przez balkon bo przeszły mnie ciarki..;-)
A później pomyślałam,o tych wszystkich aniołkach co wybrały źle i jest mi smutno. :/

Hejka, witam nowe dziewczyny. PanaKotka powodzenia w starankach a Suzi w testowaniu! Któraś w końcu musi "rozdziewiczyć" ten wątek ciążą ;)
Ja jestem na etapie oczekiwania na owulkę. Mierzę temperaturę d początku cyklu i prowadzę wykres na ovufriend (tak btw ma któraś z was tam konto?), na razie jest w miarę stabilny i równomierny. Mam nadzieję, że już niedługo wystrzeli w górę. Robię też testy owulacyjne, póki co wychodzą negatywne. Ale już na dniach coś powinno się zadziać, o ile cykl nie postanowi się rozregulować...

reklama
Ja mam konto na ovufriend ale nie wykupuje tego pakietu bo mam kalendarzyk na telku i go uwielbiam ja tez robie testy owulacyjne jestem juz po teraz czekam na @ ale wczoraj potwornie bolaly mnie jajniki ciekawe co to bylo no nic czekam do tego 27 co ma byc to bedzie